Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ugye lesz ennek a fiúnak is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye lesz ennek a fiúnak is barátnője?

Figyelt kérdés
Én 15L vagyok de a kérdésem egy fiú barátomra vonatkozik. Idén az új osztályban ismertem meg egy fiút aki enyhén szólva különös, alapvetően 190cm magas és egész jóképű fiú de egy teljesen elvont világban él, ahol van ő a technológia meg a matek és fizika esetenként én. A gólyatáborban ismertem meg, már akkor látszott hogy a srácnak kb 2x akkor iq-ja van mint bárki másnak az osztályban és én vltam az egyetlen akivel beszélgetett eleinte teljesen átlagosan beszélgettünk aztán persze kibújt a szög a zsákból mert sokszor volt az hogy láttam hogy nem igazán érdeklik a dolgok amik körülötte forognak hanem egészen más gondolatok foglalkoztatják. Este láttam ahogy egy padon törökülésben láttam egy kis dobozt csavarozgatott, szerelgetett, valamiért odamentem és Elkezdtem nézni hogy mit csinál, valamiért akkor eldöntöttem hogy én akarok lenni a legjobb barátja(szerintem sikerült). Rengeteg időt töltök vele mert valamiért nagyon élvezem hogy egy ilyen szinten okos ember társaságában lehetek, sokat beszélgetünk, de mostanában nagyon féltem hogy magányosan fog meghalni (ami lehet neki nem volna akkora tragédia mert látszólag neki teljesen megfelelnek a gondolatai is, nem sokat törődik az emberekkel). De mégis annyira jó lenne ha egyszer lenne neki is valakije, Szerintetek lehet ennek a fiúnak egyszer barátnője? Bocsi hosszú lett
2016. márc. 17. 20:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Te mit gondolsz erre a fiúról? Neked tetszik, te szívesen lennél a barátnője, ha tetszenél neki?
2016. márc. 17. 20:36
 2/12 anonim ***** válasza:
36%

Persze hogy lesz. Vannak akiknek az inteligens pasik jönnek be. Pl nekem is.

Szóval nem kell ezért aggódnod.

2016. márc. 17. 20:38
 3/12 anonim ***** válasza:
97%
Nyugalom 15 éves Teréz anya, ha akar majd szerez barátnőt. Rendesen rátelepedtél a csókára, az biztos, ha még kerítőnő szerepét is bevállalod.. szegényt sajnálom :(
2016. márc. 17. 20:39
 4/12 A kérdező kommentje:

#1 az biztos hogy valamit érzek iránta, mert nagyon fontos nekem de szerintem én túl "buta" vagyok hozzá mert én ezidáig azt hittem jó vagyok matekból de ha n jó vagyok akkor ő egy teljesen új szint, fizikából meg végképp. De visszatérve én el tudnm képzelni őt a barátomként

#2 ő nem csak simn intelligens hanem egyenesen egy kész "zseni" meg nem is ez az amiatt aggódok mert énis az okos fiúkat szeretem de ami miatt féltem hogy ilyen kis különc és hogy egy "másik világban él"

2016. márc. 17. 20:44
 5/12 A kérdező kommentje:
#3 azért ez egy picit sértő, az rátelepedés hogy kommunikálok vele és egyáltalán nem vagyok kerítőnő csak féltem hogy magányos lesz
2016. márc. 17. 20:46
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne avatkozz bele más szeremi életébe, csak ha szerelmes vagy belé.
2016. márc. 17. 20:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Hívd el randizni és nézd meg a reakcióját.
2016. márc. 17. 21:04
 8/12 anonim ***** válasza:
Persze majd lesz egy rendes barátnője aki nem "félti" és az anyukáját játsza hanem elfogadja olyannak amilyen. Én is rengetegszer megkapom hogy fura vagyok, vagy csak látom az emberek reakcióin hogy mit gondolnak rólam, szóval átérzem a srác helyzetét. 16/L
2016. márc. 17. 21:37
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem szimpatikus. :) Főleg, hogy nekem is van egy saját világom, amiben sokszor jól elvagyok társaság nélkül.
2016. márc. 17. 22:10
 10/12 Dreamer88 válasza:

Azért jó látni, hogy a fiatalok között (28f vagyok) vannak még ilyen jó emberek is :)

Kedves kérdező, nyugodtan próbálj meg közeledni a barátod felé. Ha már beengedett a világába, az már egy jel, hogy ő sem közömbös irántad.

A miatt meg ne aggódj, hogy "buta" lennél hozzá. Az ilyen "zsenik" (nem bántásból van idézőjelben) általában egy kicsit elvesznek az életben pont a saját kis világuk miatt.

Ebben "okosabb" vagy nála :)

Ha gondolod nyugodtan írj üzenetet és szívesen elbeszélgetek veled még erről.

De bárhogy is legyen, tényleg jó látni, hogy így törődsz vele és a jövőjével :)

2016. márc. 18. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!