Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lenézett, népszerűtlen fiúnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenézett, népszerűtlen fiúnak lehet barátnője?

Figyelt kérdés

Ha a népszerű, nagyarcok közül mindenki lenéz és megvet akkor már sose lehet barátnőm?

Ráadásul még undorítóan is nézek ki.

Mert így az összes nő szemében egy l'fasz vagyok, mert akit a nagyok kivetnek, az egyedül marad...

2016. jan. 11. 23:25
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:

Meg izmos se vagyok, csak szálkás.

És szemüveges.

És az ilyentől mint én más hány.

2016. jan. 11. 23:31
 2/20 bigshow válasza:

miért ne lehetne?

egy IGAZI kapcsolatban minimálisan számít a külső, hosszútávon mindíg a belső értékek és a személyiség számít.

2016. jan. 11. 23:43
 3/20 anonim ***** válasza:
Hogyne lehetne. Van bőven lenézett, népszerűtlen lány. :)
2016. jan. 11. 23:44
 4/20 A kérdező kommentje:
De az olyanok se vonzódnak hozzám
2016. jan. 11. 23:46
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
ha azt mondod magadra hogy undorítóan nézel ki akkor persze hogy az leszel (ne vedd sértésnek kérlek) és az ilyen népszerű nagy arcokhoz ne hasonlítsd magad én úgy vélem ők nem "igaziak" viszont ha te másnak érzed magad az is vagy és ez jó mert te nem vagy olyan mű mint ők és a végén a nők rájönnek hogy nem szeretnének ilyen mű emberekkel lenni és a többségük arra is rájön hogy hogy a "menő" fiúk bunkóak stb... türelem rózsát terem :)
2016. jan. 11. 23:48
 6/20 bigshow válasza:
tegyél ellene valamit.
 7/20 anonim ***** válasza:
Lehet még abból is lejjebb adni. :)
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen kell az iskola falain belül ismerkedni, sőt jobb ha azon kívül teszed. Alakíts ki, egy baráti kört ahol te is valaki vagy, és ne foglalkozz ezekkel a köcsögökkel. Manapság minden iskolában valami menő lesz, és ha te nem azt csinálod akkor megvetnek, és ezt nagyon nehéz megváltoztatni. Járj el sportolni, közösségbe, és ismerkedj, szerezz barátokat. remélem segítettem. 17/f
 9/20 anonim ***** válasza:
52%
Engem mindenki bir nem nez le csak oanok akik kicsit elmebajosok
2016. jan. 11. 23:50
 10/20 A kérdező kommentje:

Küzdősportolok, oda semmien lány nem jár.

De egy nagyon szar küzdőharcos vagyok, mert békés vagyok, és ha más folyamatosan beszól meg baszogat nincs kedvem megverni, csak elsétálok mellette. Egyszerűen nem tudnék mást megverni, pedig jól esne, max. ha megtámadnának. Így pedi nincs értelme küzdősportolni. Barátom sok, van, csak nem az osztályomból. Velük szuktunk összegyűlni különleges szakkörökön, de ott sincs igazából lány.

2016. jan. 11. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!