Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenézett, népszerűtlen fiúnak lehet barátnője?
Ha a népszerű, nagyarcok közül mindenki lenéz és megvet akkor már sose lehet barátnőm?
Ráadásul még undorítóan is nézek ki.
Mert így az összes nő szemében egy l'fasz vagyok, mert akit a nagyok kivetnek, az egyedül marad...
Meg izmos se vagyok, csak szálkás.
És szemüveges.
És az ilyentől mint én más hány.
miért ne lehetne?
egy IGAZI kapcsolatban minimálisan számít a külső, hosszútávon mindíg a belső értékek és a személyiség számít.
Küzdősportolok, oda semmien lány nem jár.
De egy nagyon szar küzdőharcos vagyok, mert békés vagyok, és ha más folyamatosan beszól meg baszogat nincs kedvem megverni, csak elsétálok mellette. Egyszerűen nem tudnék mást megverni, pedig jól esne, max. ha megtámadnának. Így pedi nincs értelme küzdősportolni. Barátom sok, van, csak nem az osztályomból. Velük szuktunk összegyűlni különleges szakkörökön, de ott sincs igazából lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!