Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szemüveges, ijesztő fejű, gizda, gyerekes fiúnak lehet szép, jó testű barátnője?
A gizdaság ellen edzem, a többi ellen nem tudok tenni.
16f
A gizdát itt nyilván úgy értem hogy vékony.
A gyerekességet meg úgy hogy vicces vagyok, csak már túlságosam, mindig túlzásba viszem amiből már párszor baj is volt :D
Miért lenne idióta kérdés?
Egyébként edzem, nem leszek mindig ilyen gizda. De miért ne lehetne a barátnőd szebb nálad? Olyan furcsa nekem hogy sokan ezt mondják, valahogy csak lehet?!
"Miért lenne idióta kérdés? "
- Mert 'lehet' két dolgot jelenthet:
szabad: ugyan ki tiltaná meg?
lehetséges: semmi nincs, ami logikailag kizárná a lehetőséget. Főleg azért, mert szubjektív, ki az ijesztő fejű, ki a szép, ki a gyerekes stb.
Lesznek, aki ellenkezőjét mondják. Főleg lányok. Leginkább olyan lányok, akiknek semmilyen kapcsolatuk nincs, vagy ha van is, nincs benne sok köszönet.
Őket iszonyatosan felháborítja, ha egy szemükben nem olyan vonzó fiúnak szép barátnője van (ő szavukkal élve: "hogy lehet ennyi lúzernek jónője?"). Ha tudnék, nevetnék rajtuk, de inkább szánom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!