Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan fiúnak is lesz barátnője aki 0 társasági életet él?
Figyelt kérdés
A 0 társaságot úgy értem hogy se barátok, se haverok, se bulik, 0 beszélgetés.
18/f
2015. nov. 22. 10:27
1/12 anonim válasza:
0 beszélgetéssel meghal az ember. Legenyhébb előjele is a megőrülés, barátok kitalálása, képzelődés.. Most is "beszélgetünk", interneten való irkálás is beszélgetés. És azt se hiszem el, hogy élőszóban nem szoktál beszélgetni, mert anélkül nem lehet létezni.. Az is beszélgetés, ahogy a testeddel reagálsz dolgokra(testbeszéd).. Ez az ami legtöbb dologra választ ad, nem a kimondott szavak. Az meg hogy nincsenek haverjaid barátaid, 1-2 év alatt mindent fel lehet építeni kemény munkával.
2/12 anonim válasza:
oh és 20/f || tapasztalatból beszélek ||
3/12 anonim válasza:
Majdnem én is ilyen vagyok kérdező,de nincs veszve semmi. Lehet, hogy valaki ezért inkább különlegesnek fog tartani, mert nem vagy olyan,mint a többség. :)
4/12 anonim válasza:
Egyetértek, gondolj csak bele hogy milyen jó, hogy nem egy drón vagy aki ugyanazt csinálja mint minden második ember, te annál sokkal többet érsz, és a megfelelő emberek ezt látni is fogják :)
5/12 anonim válasza:
Hat ha tenyleg 0 társasági életet élsz es nem mész emberek köze akkor nyilván nem
6/12 anonim válasza:
Az a kérdés, hogy hogyan ismernél meg bárkit is, ha nem vagy kapcsolatban emberekkel? Egyszer csak valaki becsönget? Vagy kapsz egy e-mail egy soha vissza nem térő ajánlattal?
7/12 anonim válasza:
Lehet csak nehezen de bármikor lehetséges a szerelem első látásra.
8/12 anonim válasza:
Nem ártana emberekkel kommunikálnod, mert így egyedül fogod leélni az életedet. És barátnőt sem fogsz így találni.
9/12 anonim válasza:
Ha valaki nem érintkezik emberekkel, hogy lenne bárkije is??
10/12 anonim válasza:
#3 ezen jót röhögtem...
Kérdező te meg menj olyan helyekre, rendezvényekre, ahol hozzád hasonló emberek is megfordulnak, akikkel könnyebben megtalálod a közös hangot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!