Miért zavar annyira másokat, hogy éppen pont nincs barátnője valakinek?
Én nem elkárhioztatnálak, de ha rabszolgasort választod boldogság helyett saját sarad. Én nem küldenék rá még egy fél lapát rosszlétet csak iszonyat módon sajnálnálak ahogy sajnállak is.
"semmi ideje ilyesmire az egész napos tanulás és a munka miatt"
Happines > Being slave
Ha el kell végezni az egyetemet, akkor el kell végezni az egyetemet. Ez nem rabszolgasor, hanem a jövőbe fektetés. S arról sem tehet senki, hogy csóró családból származik.
Miért baj az, hogy valaki 1-2 évet kicsit facér, hogy később sokkal jobb legyen neki az élete?
Nem tudom. Szerintem nem tragédia és nem is zavar.
Szerintem azok lovagolnak ezen, akik az életben csak annyit tudtak elérni, felmutatni, hogy van valakijük. Akivel nem biztos, hogy boldogok, de elmondhatják, hogy nekem márpedig van valakit.
Szerintem előbb a tanulás, karrierépítés a fontos. Tegyük fel elvégzed a gimnáziumot de van egy naagy szerelmed..mint tudjuk semmi sem tart örökké, ha esetleg vége akkor mit csinálsz? Egy érettségivel nem állsz meg a saját lábadon.
Ne törődj másokkal, a te élted.
Az emberek mindig imádnak beszólni annak aki MÁS jelen esetben nincs b nője.
Elmondanám jó pár ember van így csak nincs a homlokukra írva. Ja és ott van az irigység h neked (nekünk) van önálló magánéletünk nem kell kompromisszumokat kötni.
Pláne ha van saját lakás. (és tudom h most pokolra fognak küldeni) Tudod mennyi nő utazik erre ?
Az ilyenekből szokott lenne a HUPPPSZ becsúszott a gyerek és mint jogban némiképp jártas ember elmondanám neked h az ilyenekből van az anyának nincs hová mennie R-GO elveszi a bíróság a TE lakásod és a csaj marad ott a gyerekkel. Nem nagy öröm. Jó pár embert tudnék mutatni aki ezért lett hajléktalan. Te ne tartozz közéjük.
Ha meg szex kell az őskor óta van erre egy iparág szóval... nem kell felesleges köröket fuss.
Szerintem kár ilyenre pazarolni a drága időd pláne ha gyereket se akarsz (mint én).
Szóval barátom nézz utána annak h MGTOW ráfogsz jönni h nem vagy egyedül.
De itt van ez is
https://www.youtube.com/watch?v=MlVt-j-6_vY
Na éld úgy az életed ahogy neked jó.
Felesleges ilyennel törődni :D Annyi más dologgal lehet foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!