Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mi van ha pont ott fog elöjönni?

Mi van ha pont ott fog elöjönni?

Figyelt kérdés
Most megyek a Thalassa házba épp a vonaton ülök és azon gondolkodom hogy mi történhet akkor hogyha : depresszió és ptsd a diagnózisom,, lehet -de csak lehet hogy borderline is vagyok néha elkap a pánikroham is. Emiatt megyek be. Viszont állítólag kezdödik nálam most épp az anorexia nervosa is, de orvosilag még nem diagnosztizálható. Mi van ha bent jobban rám tör, föleg, hogy az elsö 2-3 hétben súlyosbítani fogják az állapotom s majd utána építenek föl újra 6 hónap alatt?

2014. máj. 26. 07:09
 1/9 hosszúhajú ***** válasza:
100%

Mint több kórházat megjárt borderline úgy válaszolok neked, ha valami egy kórházban, ott helyben jön rád, az több szempontból is a legjobb.

- nem diagnosztizálnak félre ( velem ezt tették ) hiszen egyértelműen látszik mi a bajod

- rögtön kapsz helyben segítséget, és ráadásul a megfelelőt

- onnantól kezdve sosem kell megjátszanod magad, hiszen már ismernek

Én évekig eljártam a pszichológushoz, de csak elmesélgetni, hogy éppen mi történt, az sokkal hiteltelenebb, sokkal hitelesebb, ha valódi bepillantást nyernek az életedbe, jobban tudnak segíteni, minél jobban ismernek. Szégyellni meg nincs mit - mindenki pontosan ezekkel e kérdésekkel és félelmekkel megy oda. Nyilván ők se mondják ki, te sem, ezért azt hiszed egyedül vagy vele. Majd ha valakikkel összebarátkozol, és megkérdezed féltek-e a kórház előtt, meglepődsz majd mennyien felelnek igennel.

2014. máj. 27. 14:43
 2/9 hosszúhajú ***** válasza:

ja, és hogy mennyi ideig leszel,benn?

most ki akarsz már jönni, meg rövidíteni? de a betegséged lefolyása szempontjából, nagyon jó, ha mindig biztos kezekben vagy - nehéz lesz majd kijönnöd - ismerem a szitut.

2014. máj. 27. 14:46
 3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod. Megkérdezhetem hogy te voltál e már itt, mármint a Thalassa Házban. ?
2014. máj. 27. 19:46
 4/9 hosszúhajú ***** válasza:
én a Vadaskertbe voltam hónapokat, és nagyon nehéz volt eljönni. Te most már benn vagy? Milyen?
2014. máj. 27. 22:20
 5/9 A kérdező kommentje:

-ezért kellett a becsület?

-hogy ne piszkálja a torkomat?

-vagy a hajamat?

2014. máj. 28. 00:13
 6/9 hosszúhajú ***** válasza:
tehát?
2014. máj. 28. 02:18
 7/9 hosszúhajú ***** válasza:
illetve ezt akartam írni hogy: tessék?
2014. máj. 28. 02:19
 8/9 A kérdező kommentje:
jaj bocsi csak hallucináltam :D
2014. máj. 28. 12:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Amúgy igen, bent vagyok. Nekem nagyon tetszik, igaz csak a 3. napom de bejön :)
2014. máj. 28. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!