VV Olivér mér szólja le a VV-s lányokat, amikor a barátnője nem valami szép, és nem is egy érdekes társasági ember?
De "b@zdmeg", jó hogy nem már te mondod meg Olivérnek, hogy kibe legyen szerelmes.......
Amúgy szerintem ezzel csak a barátnőjének akarja hangsúlyozni,hogy nincs túl jóba senkivel és így nem is fogja megcsalni odabent és kibírja SZERINTEM :D
Szerintem az tök jó, hogy a természetes, hétköznapi lányok tetszesnek egy férfinak. A baj az, hogy a villában a többség azért "jobb nő" sztem, mint Enikő (talán nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel) , de legalábbis az átlagot megüti (sőt...hisz nem bányarémeket szavaztak be); és Oli (meg ALEKOSZ, aki végképp nem egy álomférdfi) őket csúnyázza (Zsuzsi mégis csak plaxymate, Éva is dekoratív, sztem ildi is helyeske, bár egyikük sem az én típusom; de akkor is); és unalmasnak tartja (lehet, hogy ildi unalmas, de enikő is elég hallgatag és nincs kisugárzása).
Semmi gond a szerelemmel, de ugyanazok a tulajdonságok tetszenek Enikőben, amiket a többi lányban nem bír ?!
kal többet ér, sokkal jobban néz ki, mint akik a villában vannak?
tényleg?
nem,nem
vettem
észre.
sőt..(
bocsi..)
ismered?
nem
tud
beszélni.
sorry.)
többet
ér????miért?
persze
olivér
is
mások
Fölött
áll..
a
Reggeliben
egy
értelmes
mondatot
nem
tudott
elmondani.olivér
hiába
nevette
ki
idikót,enikőnek
se
megy
jobban
szereplés.sőt.(ezért
háborított
Fel,h
kinevette
idit,bár
nem
szerettem.)
bocs,mindenkitől,h,így
írok,rossz
a
gépem.
éreztem,h.
ismered.
ugye
nem
Te
vagy
Enikő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!