Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV Olivér mér szólja le a...

VV Olivér mér szólja le a VV-s lányokat, amikor a barátnője nem valami szép, és nem is egy érdekes társasági ember?

Figyelt kérdés
Olyan tul.okat hiányol a VV-s lányokból, amik az Enikőben sincsenek meg túlzottan.
2011. jan. 2. 10:43
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

/www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__tevek-tevemusorok__1418391-csak-en-latom-oliver-baratnojet-kisse-retardaltnak

Enikőről...

2011. jan. 25. 00:23
 12/30 anonim ***** válasza:
2011. jan. 25. 00:26
 13/30 anonim ***** válasza:
Es a legdurvabb h az Oliver kritizalt szinte minden not,hogy laposak,meg nem szepek,meg az Anikora sem tudta azt mondani h csinos,inkabb kikerulte a temat,es ugy valaszolt h o nem tud ra nokent tekinteni.En azt hittem biztos valami bombanoje lehet,ha mar ennyire fikaz minden csajt,es nagyon nagy csalodas volt mikor meglattam a nagy nyulott nyaku,szogletes arcu,"retardalt"baratnojet".
2011. jan. 25. 00:27
 14/30 A kérdező kommentje:

amúgy

zsuzsi

melle

még

mindig

sokkal

sokkal

jobb...legalább

van

neki.mindenesetre

küljsőre

ég

és

Föld

a

két

nő.

2011. jan. 25. 00:35
 15/30 anonim ***** válasza:

Ő

Enikő!

2011. jan. 25. 00:55
 16/30 anonim válasza:

Először is nem Enikő vagyok! Fogalomzavarokban szenvedsz, nem azt mondtam, hogy fölötte áll, hanem többet ér. Én belső tulajdonságokra értettem, a kettő nem ugyanaz. Ha azt állítod, hogy Enikő nem tud beszélni és Ildit hoztad fel példának a különbség az, hogy Enikő nem akar szerepelni, főleg nem akart beköltözni a villába. Annak meg azt üzenem, aki azt mondta hogy nincs melle, annak nem tudom hol kezdődik egy női mell kategória, de nálam már mellnek számít egy D kosaras...

Évi( Oli leendő sógornője)

2011. jan. 25. 19:05
 17/30 A kérdező kommentje:

de

miért

ér

ő

többet

másoknál?

2011. jan. 25. 19:12
 18/30 A kérdező kommentje:

még

vmi.

Fogalomzavarokban

nem

szenvedek.

2011. jan. 25. 19:23
 19/30 anonim válasza:
Hmmm...Ok nem szenvedsz fogalomzavarban, de nem azt mondtam, hogy többet ér másoknál,hanem néhány villalakó lánynál. (Zsuzsit ideértve legfőképpen). Pl. nem küld el az anyjába olyan embert, aki megmondja neki a véleményét. Lehet nagyon sajnálni pl Zsuzsit, hogy "mit tett vele Oli" csak akkor próbálj tudakolódni arról is, miket mond mikor nincsenek kamerák, nem épp kulturált dolgokat sőőőőt. Én pl. ilyenre gondoltam.... Remélem így már érthető vtam...
2011. jan. 25. 22:05
 20/30 A kérdező kommentje:

sztem

nem

ér

többet.

)

2011. jan. 25. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!