VV Olivér mér szólja le a VV-s lányokat, amikor a barátnője nem valami szép, és nem is egy érdekes társasági ember?
nem hiszem, hogy joga lenne bárkinek is ítélkezni.
Értem.
ezért
röhög
ki
Olivér
másokat?
retardáltnak
nem
én
neveztem.
)
Ha ezeket belátod és felismered, utána kritizálhatsz mást is, hogy kevesebbet ér-e vagy többet, mint bárki más.
DE
hiszen
Te
mondtad
elsőnek,h
Enikő
többet
ér...
)
Könnyű ítélkezni mások felett, de talán ha egy kicsit is magába néz az ember, akkor saját magában is talál olyan hibákat, amiket más éppúgy ki tudna figurázni.
Épp
ez
volt
az
eredeti
kérdésem,Olivérről!
Na, azt hiszem utolsó szavaimat írom erre az oldalra.
-1. azért mondom, hogy Eni többet ér, mert már 21 éve ismerem, mert együtt nőttünk fel. Zsuzsiról én többet tudok, mint amit neked az összefoglalókban az orrod alá dugtak..
-2. Oli azért ítélkezik, mert nem 10 percet látott egyik lakóból sem, hanem együtt éltek/élnek, a nap 24 órájában.
Ismét azt tudom felhozni, hogy napi 30 perces összefoglalóból elég egyoldalúan lehet következtetéseket levonni egyes emberek viselkedéséből. (Én nem csak a 30 perces összefoglalót látom..)
-3. Oli nemcsak másokon nevet, hanem saját magában is ugyanúgy meglátja a hibákat, és esetenként ki is figurázza magát ( Te nem ismered, én együtt éltem vele 2 hónapot..)
Lehetne még sokáig "vitatkozni", mindegyikőnknek megvannak a magunk érvei.. De úgy látom, hogy te egy "igen jó emberismerő" vagy, ezért feleslegesen írnék ezután is bármit.
Üdv:
Évi
Zsuzsiról én többet tudok, mint amit neked az összefoglalókban az orrod alá dugtak.
hm..
értem!
Én nem csak a 30 perces összefoglalót látom..
benn
laksz?
Olivér ismét bebizonyította milyen ember:
-lopós /mandarin/
-puhap.cs /gokart/
-önző /jakuzzi, közös pénzből, Alek pezsgőjével/
-hazug /ááá nem is ő volt/
-sz.rkeverő /ráfogja Jerzyre és Bécire/
-g.szt.stalan /két újjal fikázás/
sztem természetes,átlagos csaj
de mosr pultos v tanul v mindkettő??
egyik cikk pultost ír,másik tanulót
de a kettő együtt se kizárt sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!