Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV Olivér mér szólja le a...

VV Olivér mér szólja le a VV-s lányokat, amikor a barátnője nem valami szép, és nem is egy érdekes társasági ember?

Figyelt kérdés
Olyan tul.okat hiányol a VV-s lányokból, amik az Enikőben sincsenek meg túlzottan.
2011. jan. 2. 10:43
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
Akkor te egy nagyon jó emberismerő lehetsz.. Tudod, nem sok embernek adatik meg, hogy 3 perc alatt ilyesfajta következtetéseket tudjon levonni egy olyan eberről, akit személyesen nem is ismer. (Na jó, legyen 10 perc, ha az összes műsort egybevesszük).. Nem gondolom, hogy azért el kéne könyvelni "retardáltnak" vagy nem tudom hogy minek egy olyan valakit, akivel még életedben nem találkoztál. Ezt nem csak Enikőre értem, hanem bárkire, akit így egy nicknév mögé tudnak egyes emberkék pocskondiázni, kritizálni, anélkül, hogy ismernék az illetőt. Könnyű ítélkezni mások felett, de talán ha egy kicsit is magába néz az ember, akkor saját magában is talál olyan hibákat, amiket más éppúgy ki tudna figurázni, mint ahogy azt ő teszi egy álarc mögé bújva, a különbség csak annyi, hogy mi nem látunk téged... Ha ezeket belátod és felismered, utána kritizálhatsz mást is, hogy kevesebbet ér-e vagy többet, mint bárki más, de addig, míg nem ismered, addig nem hiszem, hogy joga lenne bárkinek is ítélkezni és a szavakkal vagdalózni mások felett...!
2011. jan. 26. 14:49
 22/30 A kérdező kommentje:

nem hiszem, hogy joga lenne bárkinek is ítélkezni.

Értem.

ezért

röhög

ki

Olivér

másokat?

2011. jan. 26. 18:08
 23/30 A kérdező kommentje:

retardáltnak

nem

én

neveztem.

)

2011. jan. 26. 18:09
 24/30 A kérdező kommentje:

Ha ezeket belátod és felismered, utána kritizálhatsz mást is, hogy kevesebbet ér-e vagy többet, mint bárki más.

DE

hiszen

Te

mondtad

elsőnek,h

Enikő

többet

ér...

)

2011. jan. 26. 18:31
 25/30 A kérdező kommentje:

Könnyű ítélkezni mások felett, de talán ha egy kicsit is magába néz az ember, akkor saját magában is talál olyan hibákat, amiket más éppúgy ki tudna figurázni.

Épp

ez

volt

az

eredeti

kérdésem,Olivérről!

2011. jan. 26. 19:17
 26/30 anonim válasza:

Na, azt hiszem utolsó szavaimat írom erre az oldalra.

-1. azért mondom, hogy Eni többet ér, mert már 21 éve ismerem, mert együtt nőttünk fel. Zsuzsiról én többet tudok, mint amit neked az összefoglalókban az orrod alá dugtak..

-2. Oli azért ítélkezik, mert nem 10 percet látott egyik lakóból sem, hanem együtt éltek/élnek, a nap 24 órájában.

Ismét azt tudom felhozni, hogy napi 30 perces összefoglalóból elég egyoldalúan lehet következtetéseket levonni egyes emberek viselkedéséből. (Én nem csak a 30 perces összefoglalót látom..)

-3. Oli nemcsak másokon nevet, hanem saját magában is ugyanúgy meglátja a hibákat, és esetenként ki is figurázza magát ( Te nem ismered, én együtt éltem vele 2 hónapot..)

Lehetne még sokáig "vitatkozni", mindegyikőnknek megvannak a magunk érvei.. De úgy látom, hogy te egy "igen jó emberismerő" vagy, ezért feleslegesen írnék ezután is bármit.

Üdv:

Évi

2011. jan. 26. 20:55
 27/30 A kérdező kommentje:

Zsuzsiról én többet tudok, mint amit neked az összefoglalókban az orrod alá dugtak.

hm..

értem!

2011. jan. 26. 22:27
 28/30 A kérdező kommentje:

Én nem csak a 30 perces összefoglalót látom..

benn

laksz?

2011. jan. 26. 22:32
 29/30 anonim ***** válasza:

Olivér ismét bebizonyította milyen ember:

-lopós /mandarin/

-puhap.cs /gokart/

-önző /jakuzzi, közös pénzből, Alek pezsgőjével/

-hazug /ááá nem is ő volt/

-sz.rkeverő /ráfogja Jerzyre és Bécire/

-g.szt.stalan /két újjal fikázás/

2011. jan. 29. 23:35
 30/30 anonim ***** válasza:

sztem természetes,átlagos csaj

de mosr pultos v tanul v mindkettő??

egyik cikk pultost ír,másik tanulót

de a kettő együtt se kizárt sztem

2011. jan. 30. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!