Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lenézett, népszerűtlen fiúnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenézett, népszerűtlen fiúnak lehet barátnője?

Figyelt kérdés

Ha a népszerű, nagyarcok közül mindenki lenéz és megvet akkor már sose lehet barátnőm?

Ráadásul még undorítóan is nézek ki.

Mert így az összes nő szemében egy l'fasz vagyok, mert akit a nagyok kivetnek, az egyedül marad...

2016. jan. 11. 23:25
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesírási hibákért, nem figyelek eléggé mikor írok
2016. jan. 11. 23:57
 12/20 anonim ***** válasza:
amíg magadról ilyen véleménnyel vagy, addig nem .. de ne is legyen, először szedd össze magad, ha valamivel nem vagy elégedett magadon, azon változtass, és ha magaddal meg vagy elégedve, akkor kezdj el azzal foglalkozni, hogy mások mit gondolnak ... és még akkor se fog számítani hogy mit gondolnak, csak ez legyen az első lépés .. és barátnőd is lehet, természetesen
2016. jan. 12. 00:14
 13/20 Zedricht ***** válasza:
Egyszeru, nagyobb onbizalom kene neked. Amikor nekem nem vol akkor en se voltam valami nepszeru, de ez egy honap alatt megvaltozott. Most kozepiskolaban mar egybol a menobb sracokkal baratkoztam ossze, mert aztmondtak, hogy en normalisabb vagyok mint a tobbi. Kell egy kis ego, de nem annyi, hogy elszallj magadtol hanem csak egy minimalis, hogy jol erzed magad. Azon pedig, hogy szallkas vagy tudsz valtoztatni.:)
2016. jan. 12. 06:59
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Tanulj! Keress sok pénzt!

Utána olyan csajaid lesznek,hogy csak na!

Vagy!!!! Keress egy MILF-et,ne ostobenkó iskolás lányokat!

2016. jan. 12. 11:27
 15/20 anonim ***** válasza:
Küzdősporttal még jó, hogy nem te támadsz!! Maximum önvédelemre! Eszem megáll, komolyan...! Na, mindegy. Amúgy majd kinövöd a nyafogós korodat, ne izgulj. Még egy pár év, aztán ennyi.
2016. jan. 12. 12:28
 16/20 anonim ***** válasza:
Max átlag alatti nő, ma minden a külsőről szól, jóképű, és/vagy jó alkatú fiúknak nyert ügyük van. És akik sokat törődnek a külsejükkel, vonzó szexi benyomást keltenek. Ha nem ilyen vki, még a kissé csúnya és igénytelen lányok sem veszik észre, foglalkoznak vele.
2016. jan. 12. 12:37
 17/20 anonim ***** válasza:
nem feltétlen vagy egy senki aki úgy nez ki mint valami bányarem... ezt te teszed magaddal amig te nem hiszed el magadról hogy értékes vagy addig mástól sem varhatod el hogy észrevegye benned az értéket... mindenkinek az érték kell kinek ez szamit annak kinek az de a közös akkor is az érték... te is egy értékes lányt szeretnél de elobb neked is annak kell lenned... errol meg csakis te gondoskodhatsz :) szoval hajra :)
2016. jan. 12. 22:56
 18/20 anonim válasza:

A barátom is elég népszerűtlen, küzdősportol ős is. :)

És mégis itt vagyok én! Keress olyan társaságot, ahol megbecsülnek, odafigyelnek rád, és nem csak jobban fogod érezni magad a bőrödben, de még a csajozás is jobban fog menni. Az olyan lányok, mint te hamar észrevesznek majd, és onnantól pedig ki tudja, mit hoz a jövő... ;)

2016. jan. 13. 14:57
 19/20 anonim válasza:

Kezdjük ott, hogy lehet nem is néz le mindenki, és nem is vetnek meg, csak te hiszed azt. Az ilyen menőbb tapasztaltabb fiúk meg lányok szeretik beállítani úgy, hogy őket mindenki mennyire kedveli, de ez csak vetítés, valójában össze-vissza kavarnak egymás közt.

Mellesleg saját tapasztalatból tudom mondani a lenézettség, népszerűtlenség = nyugalom, relax, hülyementes övezet, senkinek se kell megfelelni hol itt a gond?

2016. jan. 22. 22:11
 20/20 anonim ***** válasza:

Tudod, régebb nekem is, ha mondogatták, hogy "legyek jó véleménnyel magamról", "magabiztos legyek, stb.", nem igazán értettem miért mondják. Kicsit olyan "mágikusan" hangzott, mintha "több" lennék azáltal, hogy mit gondolok magamról. Pedig nem ez a lényeg. Csupán az, hogy tudod, hogy mit akarsz. Aki nem tudja mit akar, és mi a célja az életben, amit komolyan akar venni, és amiért megéri élni, amitől jól érzi magát, és leköti, ezáltal nem szenved. Az olyan már nem akar mindennek megfelelni.

Szóval nem az a lényeg, hogy "több" leszel-e attól, ha lemondasz olyan ábrándozásokról, amit nem tudsz kezelni, nem az, hogy "tehetségesebb ember" vagy-e attól, hogy nem foglalkozol azzal, amiben azelőtt valami bizonytalan elvárást éreztél. Hanem az, hogy tudod konkrétan és komolyan, hogy mit akarsz, tudod, hogy mit veszel komolyan.

Ha valamit komolyan veszek, és igazán akarom, akkor már nem jelent szenvedést számomra.

2016. márc. 14. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!