Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenézett, népszerűtlen fiúnak lehet barátnője?
Ha a népszerű, nagyarcok közül mindenki lenéz és megvet akkor már sose lehet barátnőm?
Ráadásul még undorítóan is nézek ki.
Mert így az összes nő szemében egy l'fasz vagyok, mert akit a nagyok kivetnek, az egyedül marad...
Tanulj! Keress sok pénzt!
Utána olyan csajaid lesznek,hogy csak na!
Vagy!!!! Keress egy MILF-et,ne ostobenkó iskolás lányokat!
A barátom is elég népszerűtlen, küzdősportol ős is. :)
És mégis itt vagyok én! Keress olyan társaságot, ahol megbecsülnek, odafigyelnek rád, és nem csak jobban fogod érezni magad a bőrödben, de még a csajozás is jobban fog menni. Az olyan lányok, mint te hamar észrevesznek majd, és onnantól pedig ki tudja, mit hoz a jövő... ;)
Kezdjük ott, hogy lehet nem is néz le mindenki, és nem is vetnek meg, csak te hiszed azt. Az ilyen menőbb tapasztaltabb fiúk meg lányok szeretik beállítani úgy, hogy őket mindenki mennyire kedveli, de ez csak vetítés, valójában össze-vissza kavarnak egymás közt.
Mellesleg saját tapasztalatból tudom mondani a lenézettség, népszerűtlenség = nyugalom, relax, hülyementes övezet, senkinek se kell megfelelni hol itt a gond?
Tudod, régebb nekem is, ha mondogatták, hogy "legyek jó véleménnyel magamról", "magabiztos legyek, stb.", nem igazán értettem miért mondják. Kicsit olyan "mágikusan" hangzott, mintha "több" lennék azáltal, hogy mit gondolok magamról. Pedig nem ez a lényeg. Csupán az, hogy tudod, hogy mit akarsz. Aki nem tudja mit akar, és mi a célja az életben, amit komolyan akar venni, és amiért megéri élni, amitől jól érzi magát, és leköti, ezáltal nem szenved. Az olyan már nem akar mindennek megfelelni.
Szóval nem az a lényeg, hogy "több" leszel-e attól, ha lemondasz olyan ábrándozásokról, amit nem tudsz kezelni, nem az, hogy "tehetségesebb ember" vagy-e attól, hogy nem foglalkozol azzal, amiben azelőtt valami bizonytalan elvárást éreztél. Hanem az, hogy tudod konkrétan és komolyan, hogy mit akarsz, tudod, hogy mit veszel komolyan.
Ha valamit komolyan veszek, és igazán akarom, akkor már nem jelent szenvedést számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!