Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy otthonülős fiúnak aki fél a lányoktól hogy lehet barátnője?
Ráadásul nem is a párideál.
Mikor megyek a suliba mindig próbálom elhajtani a fejemet ha rámnéz, de mikor nem akkor mindig megcsodálom a lányokat mert én nemnagyon kerültem még kapcsolatba velük. :S
Még puszit sem kaptam.
Egy ilyen fiúnak hogy lehet barátnője? Mert nagyon szeretnék, de nem nagyon látok rá esélyt.
16 éves vagyok ha az számít.
Haat... Miert félsz a csajoktol 😊 persze a bohocoktol(értsd 10kg smink)én is felek 😊 de a normalis lanyok cukik es barkivel szoba alnak...
16F
Ha eletkeptelen vagy,mire kellene neked baratno?
Azt irod,felsz a lanyoktol es barataid sincsenek. Van egy rossz hirem,ha nem valtozol,nem is lesz.
Valószínű, hogy sokaknak nem tetszik, de kezdj el hárem animéket nézni, és ott megszokod a csajokat, és lehet, hogy kevésbé leszel parázós a csajoktól. :P
Itt van ez. Első ilyen fajta anime, amit néztem. A főszereplő is kb olyan karakter, mint te. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!