Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy otthonülős fiúnak aki fél...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy otthonülős fiúnak aki fél a lányoktól hogy lehet barátnője?

Figyelt kérdés

Ráadásul nem is a párideál.

Mikor megyek a suliba mindig próbálom elhajtani a fejemet ha rámnéz, de mikor nem akkor mindig megcsodálom a lányokat mert én nemnagyon kerültem még kapcsolatba velük. :S

Még puszit sem kaptam.

Egy ilyen fiúnak hogy lehet barátnője? Mert nagyon szeretnék, de nem nagyon látok rá esélyt.

16 éves vagyok ha az számít.

2016. márc. 8. 19:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
változz vagy sehogy..
2016. márc. 8. 19:21
 2/14 A kérdező kommentje:
Szóval nem lehet. :(
2016. márc. 8. 19:23
 3/14 anonim ***** válasza:

Haat... Miert félsz a csajoktol 😊 persze a bohocoktol(értsd 10kg smink)én is felek 😊 de a normalis lanyok cukik es barkivel szoba alnak...

16F

2016. márc. 8. 19:29
 4/14 anonim ***** válasza:
hát már bocs, de a leírásod alapján most nem tudom milyen jelző illik rád.. töketlen, szerencsétlen vagy életképtelen.. kapd már össze magad..
2016. márc. 8. 19:34
 5/14 A kérdező kommentje:
Szerintem az életképtelen. :/ Mivel barátaim sincsenek.
2016. márc. 8. 19:51
 6/14 anonim ***** válasza:
ez akkor is csak rajtad múlik, kapd össze magad. ha te nem akarod, nem fogsz változni..
2016. márc. 8. 19:51
 7/14 anonim ***** válasza:
Pacsi,írj privit és megnézzük mit tudunk belőled kihozni:) 18/F
2016. márc. 8. 20:10
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha nem kapod össze magad, nem változtatsz, akkor még 10 év múlva is itt fogsz tartani. Tudom, hogy a suliban sok a nagyképű csaj, velük nem kell foglalkozni, de akin látod, hogy kicsit is szerényebb, nem kirívó a viselkedése, és nem játssza az agyát, ahhoz érdemes odamenned beszélgetni. Akármilyen ürüggyel leszólíthatod. Első lépésnek bőven megteszi. Csak próbálkozz, beszélgess velük, az a lényeg, mert időbe fog telni, míg belejössz.
2016. márc. 9. 06:50
 9/14 anonim ***** válasza:

Ha eletkeptelen vagy,mire kellene neked baratno?

Azt irod,felsz a lanyoktol es barataid sincsenek. Van egy rossz hirem,ha nem valtozol,nem is lesz.

2016. márc. 9. 14:54
 10/14 anonim válasza:

Valószínű, hogy sokaknak nem tetszik, de kezdj el hárem animéket nézni, és ott megszokod a csajokat, és lehet, hogy kevésbé leszel parázós a csajoktól. :P

Itt van ez. Első ilyen fajta anime, amit néztem. A főszereplő is kb olyan karakter, mint te. [link]

2016. márc. 9. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!