Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy otthonülős fiúnak aki fél...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy otthonülős fiúnak aki fél a lányoktól hogy lehet barátnője?

Figyelt kérdés

Ráadásul nem is a párideál.

Mikor megyek a suliba mindig próbálom elhajtani a fejemet ha rámnéz, de mikor nem akkor mindig megcsodálom a lányokat mert én nemnagyon kerültem még kapcsolatba velük. :S

Még puszit sem kaptam.

Egy ilyen fiúnak hogy lehet barátnője? Mert nagyon szeretnék, de nem nagyon látok rá esélyt.

16 éves vagyok ha az számít.

2016. márc. 8. 19:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Épp azért akarok barátnőt hogy ne unatkozzak.

Raadasul szeretehiányos vagyok.

2016. márc. 9. 17:06
 12/14 anonim válasza:
Ijjúú... Inkább hanyagold akkor a barátnőkeresést. Ez egy annyira szar hozzáállás, hogy az csak na. Figyi. Járd a várost, biciklizz, deszkázz, vagy bármi ilyesmi. Ha látsz egy lányt, akibe beleszeretsz, szólítsd meg, hogy van-e kedve beszélgetni, inni egyet, vagy biciklizni (helyzettől függően)... Jó, mondjuk az is irónikus, hogy az ad tanácsokat, akinek egy fél éves távkapcsolata volt, de na! :D
2016. márc. 9. 17:37
 13/14 anonim válasza:
Figyi, ha elkezdesz ilyen publikus dolgokat csinálni, egy idő után "megszokod" az embereket, hölgyeket. Meg egyébként nem kell parázni, nem harapnak. :) Egyébként, ha úgy nézzük, én is szeretethiányos vagyok, mert annyira szeretnék magam mellett tudni, egy olyan valakit, akit teljesen szerethetek, és megbízhatok benne. :'O
2016. márc. 9. 17:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Na takarodj.... úgy viselkedsz mint egy 12 éves kisĺany..
2016. márc. 9. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!