Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ilyen fiúnak, hogy lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen fiúnak, hogy lehet barátnője?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm közel 140 kg de még is sok barátnője volt már. Az ilyen lányok csak a belsőt nézik a külső már nem érdekli őket?Tudom,hogy a belső fontosabb de azért egy kicsit meglepő,hogy volt már egy pár barátnője.
2016. febr. 22. 21:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Az nem tudom hogy történt..Nyilván a belső számít, de azért a külső is. Szóval nem tudom hogy jött össze :D
2016. febr. 22. 21:55
 2/9 anonim ***** válasza:

A belsőt nézik..

A pénztárca belsejét ;)

2016. febr. 22. 22:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem mindenki azt nézi hogy milenne a külseje de ától valakivígy néz ki,ától még jó ember lehet akár ki mit mond. Az hogy neked nem tetszik másnak még lehet.
2016. febr. 22. 22:02
 4/9 anonim ***** válasza:
olyat tud ami vonzó a csajoknak vagy gazdag
2016. febr. 22. 22:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is úgy hallotam hogy "volt"! Azután szexre került a sor, és háát szegényekből fotokópia lett!
2016. febr. 22. 22:09
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Na, te aztán egy igazi k*rv* lehetsz!
2016. febr. 22. 22:09
 7/9 anonim ***** válasza:
figyelj lehet olyan jol írja le magát mint a mai lányok :D "egy picit túlsúlyos vagyok" na ehhez 160 cm es 70 kilo jár ami undorító... lehet ő is így adja el magát :D
2016. febr. 22. 23:33
 8/9 Egy ork ***** válasza:
És 240 centi hozzá? :D
2017. jan. 22. 11:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem mindenki a pénzre megy vagy is én nem!!

Sose azt néztem gogy mennyie van a pasinak vagy hogy milye nincs!

Nekem is volt egy kicsit duci pasim és nem bántam meg hogy megismertem...

Én csak a belső tulajdonságot néztem semmi mást!!

Nem minden a külső mivel külsővel nem tudsz szeretni!!!

17/L

2017. febr. 14. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!