Axis Powers Hetalia? :D
Szevasz Mecs, üdv köreinkben. :-)
Meglestem a linkeket, amiket fentebb már leírtál. Van esetleg konkrét terved a képregényt illetően vagy ez még csak szárnypróbálgatás?
Ha pedig elfogadsz tőlem egy jó tanácsot, inkább oszd négy felé a lapot - így nem kell egy egészet elpazarolni külön 'ablakok' megrajzolására és sokkal gyorsabban tudsz haladni! :D Egyébként scan?
Valaki tudja hány naponta jönnek ki az új részek a Hetából?
Szoni
Nincs konkrét tervem, csak hát unatkoztam és nekiálltam. :)
A lap elosztása pedig úgy van, ahogy kijön, az első képnél még nem biztos a többi :)
Hát miért nem csinálsz rövid vázlatot? Ha nem tudod mi jön egymás után, honnan tudod, mi sül ki belőle? :D
Szoni
Van egy jó mondás, Was sein muss, muss sein.
Jöjjön, aminek jönnie kell. :) De ezt a tanácsot azt hiszem megfogadom.
-Mecs
szia Mecs :)
én is rajzolok képregényeket ^^
*végül feltámadt poraiból a night elf csaj U.U*
Akkor már hárman vagyunk; még valaki?
Ááá, egyébként ki hallott már az orosz mosószeres krokodilról? :)
Szoni
Mosószeres krokodil?
-Mecs.
Orosz mosószeres krokodil?? :O
Én ilyesmiről nem hallottam, csak a részeg mókusról (belocska) meg az a furcsa tüntetés, mely így hangzott oroszul: "Krokogyil, krokogyju i budu krokogyity!", avagy "Krokodilkodtam, krododilkodom és krokodilkodni fogok ".
Egyébként, én imádom az oroszos dolgokat. Szoktam is az Arbatban vásárolni kekszet meg orosz Túró Rudit xD
inkredible
ruszki rudi XD
És milyen képregényt szoktál készíteni?
-Mecs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!