Axis Powers Hetalia? :D
Helyes, énekeljen is magyarul. ^^
Remélem, hogy Malmőben is magyarul fogunk énekelni, még ha a többiek egy kukkot sem fognak érteni. :D
Susie
Susie, mentek Malmőbe? xD
A svédek talán nem fogják megérteni, de a finnek a dallam alapján igen xDDD
Erről jut eszembe,hogy Horvátországban egy étteremben a vagy 10 fős vendégsereg együtt énekelt horvátul. Nem értettem, mit, de nagyon viccesek voltak. Nem voltak berúgva, csak jókedvük volt xD
inkredible
Nem, sajnos nem. x''D Honnan gondoltad?
Susie
Feltételezem, az itteniek között nem egy akad, aki szeret olvasni. :) Ti mennyire vagytok képben a fanfictionökkel? Esetleg (főképp) HetaliaxReader kreálmányokkal?
Szimpla böngészés közben jutott eszembe a dolog - azt tudom, hogy vannak, akik még írnak is, nem csak olvasnak. :D
Szoni
Susie: Onnan, hogy oda volt írva, hogy "majd, ha megyünk Malmőbe". És én ezt úgy értettem, hogy te mész a szüleiddel xDDD Bocsánat a tévedésért.
Szoni: én szeretek fanficeket olvasni magyarul és angolul. A magyarok közül sajnos Susie az egyetlen, amelyik aktívan ír. De van egy másik is: Kija. És engem csak a Dennor érdekel. Mindegy, milyen műfajú... a 18 karikás sem áll távol tőlem. xD
Az angol nyelvűben lehet válogatni, mert annyian írnak, de mondjuk, hogy a 100-ból 10 tetszik igazán nekem.
Egyébként én nem szoktam írni fanficet, mert nem vagyok valami jó író. 1 hónapba telik, mire sikerül befejeznem. Na, és aztán jönnek a kérések, hogy írjak még, mikor leszek vele kész meg ilyenek.
inkredible
Óh, én utoljára az írással 10-11 évesen próbálkoztam, az is UchihaCest volt. Nem. Soha többet. XD Maradok a rajzolásnál, nálam az kifejezőbb és jelentősen könnyebben megy!
Egyébként angolul tényleg van egy-két... három-négy elég jó. :) Bár személy szerint azokat szeretem jobban, aminek van történelmi háttere.
Szoni
Ugh... Írni? Azt szoktam. Csak elrejtem mindenki elől, és soha nem teszem fel sehova. :D Félek a kritikáktól. Olvasni már inkább. Vannak páran, akik miatt a napom fénypontja amikor megnézem, hogy frissítettek-e. :) Ééés... SIKERÜLT!!! Megszereztem a mangát! (Csak jobban körül kellett néznem az Alexandrában :D )
Lizzie P.
Juj, de régen írtam ide... Szóval, találtam valamit, ami ha nem is kimondottan Hetás, de 100%, hogy mindenki röhögni fog a fangörlségtől :D
Akárhányszor felbukkan előttem ez a poszt, hihetetlen jókedvem lesz. :DDD Ennél jobban már csak a sztereotípiákkal kapcsolatos dolgokon szakadok.
Szoni
Ezeken az országok facebookoznak posztokon mindig olyan jókat röhögök :)
Lizzie P.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!