Axis Powers Hetalia? :D
köszi ^_^ ó és kész van finnország is
Figyi mit találtam: Poroszország és Ferenc József :)
Nektek amúgy van kedvenc párosításotok? Mert nekem van, (enghun) de ahhoz olyan kevés kép van, hogy én átszerkesztettem a poroszt angollá. Megnézitek? (nem ér röhögni a béna próbálkozásaimon)
(mondjuk ezen a kettőn még kék az egyenruha)
Huh kicsit sok. :) Ti amúgy hány évesek vagytok?
Én inkább azokat a párosokat részesítem előnyben, akiknek van valami /történelmi háttere/ is, nem csak úgy 'Jól néznek ki együtt, rakjuk össze őket!'. És ezért persze, mivel az animében az országok többsége hímből van, kevés párost kedvelek, amiben nő is van. Attól eltekintve, hogy 'úgy-ahogy' kedvelem a yaoit, különösebben nem izgat, hogy ki mennyire fangirlködik egy-egy páros felett; nekem, ahogy már írtam, inkább azért tetszik mondjuk a FrUk, GermanCest, AmeCan vagy az UkUs, mert történelmileg is volt közük egymáshoz és a kapcsolatukból sokat ki lehet hozni. Ráadásul a karakterek külön-külön is kedvesek számomra.
Egyébként pedig, szerintem jó sok színű a paletta a korunkat illetően. :D
Szoni
Ó nekem is van kedvenc fiú párosom. fruk XD.
Magyarországot csak azért "párosítottam" össze Angliával, mert ők a két kedvencem. Magyarország, mert hát magyar vagyok és Anglia, mert hát nem tudom, csak olyan vicces.
-Mecs.
Mecs, szerintem neked azért vicces Anglia,mert olyan WTF-fejeket tud vágni! xDDDD Azon én mindig röhögök!
Én sokszor tettem fel magamnak a kérdést, hogy más országok (akik a Hetaliát olvassák) meg vannak-e elégedve a karakterükkel? Pl. az olaszok mit gondolnak a két Olaszországról? Vagy az angolok a bozontos szemöldökű Angliáról?
Én magyarként azért vagyok megelégedve a karakterrel, mert szerintem nagyon illik rá a fiús viselkedés / természet, a yaoi-fansága, a virág, mely a Balatont jelképezi a hajában, no meg a serpenyő! xD
(Vajon ő volt az első női karakter?)
inkredible
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!