köszönöm U_U de egy kicsit félek az ottani emberektől ^^'
2013. ápr. 5. 14:24
1034/1205 anonim válasza:
Én egyszer már megfordultam Franciaországban, de sajnálatos módon csak egy napig tartózkodtam ott, mert átutazóban voltunk Anglia felé. Lehet, hogy csak mi tévedtünk rossz helyekre, de a legtöbbször nem voltak hajlandóan angolul hozzánk szólni. :D Vicces és egy kicsit idegesítő volt. De ámulatbaejtően aranyos kis helyeket (pl parfüméria, kávézók, kirakat pékségek) találtunk és felbaktattunk (ezt előre szólok, meg ne merészeljétek csinálni magatokkal) az Eiffel legtetejéig. (Ahogy a szél a nyálat is kifújta a szánkból, maradandó vicces emlék... XD) Ami ironikus volt, hogy akkortájt Angliában egyhetes verőfényes napsütés volt, Franciaországban pedig 20 percenként eredt el az eső. :D De imádtam, imádtam és visszamennék.
Szoni
2013. ápr. 5. 15:16
1035/1205 anonim válasza:
Remélem, jól fogod érezni magad Franciaországban, elfcsaj. :) De azt is remélem, hogy nem kell szagolgatnod őket xD Bocsánat, de a franciák tényleg nem mosakodnak rendszeresen -ezt a barátnőm mondta nekem.
inkredible
2013. ápr. 5. 18:51
1036/1205 anonim válasza:
Nagyon klassz, hogy mentek Fro-ba, és igen, valóban nem hajlandóak a nagy "Francia önérzetük" miatt angolul szólni, nem véletlenül van két neve a Calais-i szorosnak(a másik a Doveri szoros). Nagyon remélem, hogy jó utatok lesz, a nyelvvel annyira nem lesz problémád, ha megtanulsz pár alap dolgot, de tuti menni fog, és amúgy nagyon jól rajzolsz:D
2013. ápr. 5. 19:26
1037/1205 anonim válasza:
Jaigen.Adél voltam:))
2013. ápr. 5. 19:26
1038/1205 anonim válasza:
köszönöm köszönöm köszönöm! U_U de franciául kell tanulnom? o_o egyátalán nem tudok franciául! xD
2013. ápr. 5. 19:31
1039/1205 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell, de ott biztos nagyobb előny, mint az angol. Egyébként annyira alap dolgok elég,, hogy Bonjour, mennyi az idő, eZt-azt kérném, viszlát, hol vagy. Ennyivel túl lehet élni, hidd el, ráadásul annyirá egoisták, hogy imádni fognak a franciáért, pláne még szép kiejtéssel:D
2013. ápr. 5. 20:00
1040/1205 anonim válasza:
ohh köszi ^^ csak nehogy kérdezzenek tölem valamit xd
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!