Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van errefelé valaki, aki...

Van errefelé valaki, aki szereti a Hetalia-Axis Powers című animét?

Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 20:47
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem! :D
2011. júl. 20. 20:54
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
Én is :o) Imádom a civakodásukat; annak ellenére, hogy 23 éves anya és feleség vagyok .o)
2011. júl. 20. 22:02
 3/35 anonim ***** válasza:
Én! XD Megvan az első manga, de valamiért csak most szántam rá magam, hogy elkezdjem nézni. Nagyon vicces. XD Anglia szemöldökébe szerelmes vagyok. XD
2011. júl. 20. 22:56
 4/35 anonim ***** válasza:
jajj IMÁDOM...a kedvenc jelenetem amikor Mo. fekszik a fa alatt, Poroszország meg idegesíti xDD. Jah és ebben a jelenetben van a cici-észrevétel is :P... amúgy nekem Olaszo. az egyik kedvencem, de csak azért mert jelenleg itt dolgozok és tényleg ilyenek ezek a taljánok :P
2011. júl. 21. 15:24
 5/35 anonim ***** válasza:

Tényleg ha már itt tartunk kinek ki a kedvence? :D

1. voltam

2011. júl. 21. 21:38
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Hát ki ha nem a mi Erzsink!
2011. júl. 22. 00:08
 7/35 A kérdező kommentje:

Tök jó, Heta-rajongók! :D

Én is a szívembe zártam a mi kis Bözskénket. :) Illetve a kedvenceim közé tartozik még Gilbert és Dánia is. De amúgy szinte az összes karaktert szeretem, mindegyikükben van valami egyedi, amiért lehet őket kedvelni.

2011. júl. 22. 00:11
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
Jajj én azt bírom amikor Ausztria folyton veszít és a királynő Erzsébetet kéri meg, hogy segítsen, ő meg simán leveri az egész bandát. A kis művészlélek meg: aw-aw-aw-aw-aw O.O... nah meg, hogy Mo. azt hitte, hogy ő fiú xDD... de azon is sokat röhögtem, amikor É. Olaszo. felhívja Németo.-got, hogy a bátyja zaklatja, aztán a szöszinek az jön le, hogy épp durva yaoi-rape folyik xDD
2011. júl. 22. 00:53
 9/35 A kérdező kommentje:
Az utolsó a kedvenc részem(Olaszo. telefonál, Németo. meg azt hiszi, hogy éppen erőszakolja a tesója), hát azon behaltam. xD
2011. júl. 22. 14:59
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
Az én kedvencem Anglia. Megláttam, és szerelem volt első látásra. XD NA jó, nem, de megláttam a fejét és borultam a röhögéstől. XP
2011. júl. 22. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!