Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van errefelé valaki, aki...

Van errefelé valaki, aki szereti a Hetalia-Axis Powers című animét?

Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 20:47
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Viszonylag régen nem írtunk ide, ne haljon el a téma, olyan jó más hetalia fanokat is látni itt :D

Ha valaki látja még ezt a hozzászólást, az is írjon! :)

1. voltam.

2011. júl. 28. 22:55
 12/35 A kérdező kommentje:
Én benne vagyok. :3 Valaki aki gyárt valamilyen fancuccokat? fanart, fanfic, oc-k...
2011. júl. 31. 22:05
 13/35 anonim ***** válasza:

Kérdező, írtam neked mailt :)

1. voltam

2011. aug. 4. 17:02
 14/35 anonim ***** válasza:
Én is nagyon szeretem. A fanficektől jutottam el a Hetaliáig és most már én is írogatok, általában a skandinávokkal, meg rajzolok is. A kedvencem Finnország és örülök, hogy ilyen karakteres lett Magyarország :D
2011. aug. 27. 15:03
 15/35 anonim ***** válasza:

Remélem, még aktív ez a téma, de szeretnék én is ide írni.

Én persze, hogy imádom ezt a sorozatot! Az animéjén annyit röhögtem, hogy kicsordultak a könnyeim. Komolyan mondom, még soha életemben nem láttam ilyen vicces animét.

És, ha tudni akarod, nekem Oroszország a kedvencem, mert olyan bugyuta xD De Magyarországot is szeretem, és nagyon örülök, hogy ilyen remek a karakterábrázolása. Megéri magyarnak lenni! :D

Ahogy észreveszem, itt mindenki Finnországot komálja a skandinávok közül. Egyetértek abban, hogy az északiak közül ő a legaranyosabb. Svédországot is bírom, csak azt nem értem, hogy miért jelentette ki olyan hirtelen, hogy Finnország az ő felesége? xD Tudom, meleg, de ez váratlanul történt Finno. számára is Észtország előtt.

Remélem, lesz még több rész ebből, mert én már végignéztem mind a 103 részt. Sajnos, erről még semmi hír, pedig böngésztem a neten utána.

2011. dec. 14. 19:50
 16/35 A kérdező kommentje:

Nekem Dánia a kedvencem az északiak közül, olyan kis hiperaktív. :D

Amúgy az angol Hetalia Livejournalon mindig friss infók vannak, ha érdekel. :)

2011. dec. 15. 20:31
 17/35 anonim ***** válasza:
Dánia hiperaktív? Én nem látom rajta, hogy az lenne xD
2011. dec. 17. 09:47
 18/35 anonim ***** válasza:

Majd meglátod, hogy az xDD Csak várd ki a végét :D

Én amúgy Svédországot is nagyon szeretem~ (meg a többi skandinávot is, csak túl keveset szerepelnek) Amúgy ez egy jó kérdés, hogy miért jelentett ki, hogy Finnország az ő felesége. Gondolom úgy gondolta, hogy ez nyilvánvaló, mert együtt élnek :D Legalábbis nekem ez az elméletem :)

2011. dec. 17. 13:34
 19/35 anonim ***** válasza:

ismét Én (aki nem látja Dániát hiperaktívnak):

Várjam ki a végét? :D Ez úgy hangzott, mintha közel lenne az ötödik évada a Hetaliának. Én az Északiakat egy külön epizódban láttam együtt. Ott Dánia valóban piás volt, de nem láttam a hiperaktivitás nyomát xD

2011. dec. 17. 20:02
 20/35 anonim ***** válasza:
Úgy értettem, hogy ha majd esetleg fanficeket fogsz olvasni róla, akkor ott kijön nagyon :D Meg a DenNoros fanartokon is xD Mondjuk azt nem tudom, hogy errefelé ki mennyire szokott ficeket olvasni, én szoktam, és igyekszem bővíteni a választékot is~
2011. dec. 18. 13:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!