Van errefelé valaki, aki szereti a Hetalia-Axis Powers című animét?
Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 20:47
21/35 A kérdező kommentje:
Így van, meg ha a dánokat nézed úgy általánosságban, akkor tényleg olyanok. Nem hiába ők a legboldogabbak a világon. ;)
Amúgy utolsónak, én is szoktam ficeket olvasni, de inkább angolul, mert magyarul elég kicsi a választék. :/ Te milyenekkel szoktad bővíteni? :)
2011. dec. 18. 22:45
22/35 anonim válasza:
Főleg SuFint és RusFint írok :) A Merengőn megtalálsz :)
Angolul én is szoktam olvasni, csak ott kicsit nehezebb találni, mert nagyon sok van. Eleinte németül is próbálkoztam, de azt már kezdem feladni, mert nekem ott túl sok a porosz és a Germanincest xD De azért még fel-felnézek a német fanfices oldalakra is, hátha... :)
23/35 A kérdező kommentje:
Akkor azt hiszem, veled már találkoztam. DeviantArton is fent vagy, igaz?
2011. dec. 19. 19:26
25/35 anonim válasza:
most olvastam ezt a kérdést én a válaszom pedig: IMÁDOM! *-*
26/35 anonim válasza:
Élte-é még? :) Most bukkantam én is rátok, aminek persze nagyon örülök :D
Um, izé -te, egyik kommentelő ^^"- meglátogathatnálak dA-n? ^^
27/35 anonim válasza:
Ha rám gondolsz, akkor persze. :D [link]
28/35 anonim válasza:
Köszönöm szépen, azonnal meg is kukkantom! :))
29/35 anonim válasza:
Hahó~ előző vagyok! Na mi van, megholt a téma?? :D
30/35 anonim válasza:
1. vagyok, hát ja elég inaktív a kérdés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!