Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ciki ha egy fiú szereti a...

Ciki ha egy fiú szereti a vámpírnaplókat?

Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 11:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki, nézz/olvass/csinálj azt, amit jónak látsz. Ez a ciki/nem ciki dolgot csak a hülye emberek találták ki, akik a másikat valamivel meg akarják bántani. Ne próbálj soha egy ideához hasonlítani, mindig légy egyedi!
2011. aug. 24. 14:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért ha az nem nézed? Manapság már minden ciki, ha állandóan erre adnék akkor már megdugattam volna magamat 6 fiúval, ennek ellenére én büszkén vállalom, hogy még nem feküdtem le senkivel 18 évesen és nem azért mert nem kellek senkinek. Ez csak egy példa volt, szóval ha szereted nézd és ne törődj folyton más véleményével!
2011. aug. 24. 20:21
 3/5 anonim ***** válasza:
dehogy,én is fiu vagyok és nézem,és nem érdekel hogy más mit mond.amugy miért lenne ciki? lehet hogy a Twilight csajos film,de ez szerintem nem az,mert ne mcsak szerelem van benne,hanem sokkal több minden
2011. nov. 4. 15:17
 4/5 Nemesfalvy válasza:
hát egy picit...mondjuk osztályomba van aki violettát néz és fiú....
2014. júl. 17. 15:26
 5/5 vámpírnaplók6269 ***** válasza:
nem,nem az.
2015. márc. 17. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!