Axis Powers Hetalia? :D
ohhh XD
nos én rókákat macskákat és egyéb állatokat szoktam rajzolni hogy olyan hülyeségeket szktak csinálni mint a hetaliában
Az jó! Én amúgy a képregényt először "nyuszitaliának" szántam, de rájöttem, hogy úgy nagyon furcsa lenne XD
-Mecs.
nyuszitália XD de még kitaláltam 12 furryt akik országokat védelmeznek.
de nem tervezem hogy lesz majd olasz is : / az olaszokat sose kedveltem nem tudom miért pedig mi is olyanok vagyunk mint az olaszok. hangosan beszélünk és szeretjük a tésztát :)
Az orosz krokodil egy mosószeres drog ami megrág belülről. A szó szoros értelmében. :)
Nuyszitália... heh :D A rajongók kreativitása határtalan. Apropó, ismerős valakinek a Wingitalia? ( [link]
Szoni
A linkre kattintva megtudhatod, mi az. Amit fentebb linkeltem, az épp Hubedihubbe egyik agyszüleménye, szerintem igen szórakoztató és ügyesen kitalált fandom. Érdekes, nézz bele!
Szoni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!