Axis Powers Hetalia? :D
Nekem is megfordult a fejemben, hogy Amerika ruháját a 80-as évekbeli ruháról mintázta az alkotó. Biztos nem lehetett könnyű, melyik ruha illik a karakterre, de rátalálni a gugliban is nagyon nehéz! x(
Egyszer ki akartam keresni a karakterek ruháit, de folyton cosplayes képeket talált az eredetik helyett. És akkor eszembe jutott, hogy Norvégia egyenruhája tengerészeti, úgyhogy azt írtam be a keresőbe, hogy 'Norwegian Navy uniform', és ezt találta:
Kérdeztem magamtól, hogy akkor a Hetás Norvégia ruhája miért lila????? Meg, hogy egyáltalán eredetik-e a Hetás szereplők ruhái? Orosz egyenruhát is próbáltam keresni, de nem találtam erről semmit.
A könyvesboltokban láttam magyar egyenruhás könyvet. Nem rossz, csak az ábrák nem tetszenek, mert keveset mutat.
inkredible
Ja amúgy én mondtam Amerika ruháját, csak lemaradt, hogy Mecs. :)
A ruszki ruháját (szerintem) a II. VH-ból szedték.
De én ilyesmit találtam.
http://www.youtube.com/watch?v=giLbRdKubXI
ezt már látta valaki? XD
egy magyar miniállam? xd
am bocsi hogy megint eltérek a témától de szerintetek ti kire hasonlítotok a hetaliából? szerintem én külsöre hungaryra de elég félénk és mimóza természetü vagyok mint japán. és utálom ha valaki fogdos. de nekem is vannak néha hülye pillanataim :3 PASTAAA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!