Axis Powers Hetalia? :D
Szoni: az olaszok valóban hasonlítanak egymásra, de egyáltalán nem ikrek. 2-3 év korkülönbség van a tesók között. Ezt mondta Himaruya is pár éve.
Jas: Egyszer megfordult ilyesmi a fejemben, mert Poroszo. folyton nyugatnak nevezte a tesóját.
inkredible
Én is csodálkoztam, mert először azt hittem porosz-német NDK-NSZK aztán kiderült, hogy mégsem, engem is az zavar össze, hogy a porosz nyugatnak szólította. :)
-Mecs.
Teljesen igazad van, nem ikrek, mégis /imádom/ úgy feltüntetni őket. Hülye szokás.
A porosz-német dologgal kapcsolatban pedig pártolom az előttem szólókat - én is rengeteg olyan képpel/sztorival, satöbbivel találkoztam, amikben Poroszországot úgy tüntetik fel. Nos ezt most vehetjük félreértésnek vagy szándékos dolognak; én még nem láttam/olvastam olyat, aki hosszú sorba tudta volna felsorakoztatni az észérveket a kijelentés mellett.
Szoni
Azt mondom, igaz. Ahogy így olvasgattam/om, rengeteg, /rengeteg/ teória kering erről. Én azon a véleményen vagyok, hogy a Német-római Birodalom valamilyen úton-módon Németország, bár ezt leírni merész vállalkozás és nagyon kacifántos lenne úgy, hogy szinte a füleimen folyik ki az agyam.
Mellesleg: [link]
Angolul tudók előnyben, gyerekek.
Szoni
Egyébként, mi volt az első gondolatotok, amikor Franciaország szexi Télapónak képzelte Magyarországot? xD
Nekem az, hogy Franciao. nagyon perverz tud lenni, de miért nem Ukrajnát képzelte el a helyében, ha neki vannak a legnagyobb mellei? xDDDDD
A második gondolatom az volt, hogy Magyaro. nagyon helyesen nézett ki, meg, hogy talán meg volt rá az oka, hogy szexisen öltözködjön Télapóruhában. xDDDD
inkredible
elfcsaj: a Beautiful World 13-dik epizódjában van az a jelenet xD
Miért csodálkozol, hogy Fro. tudja, kicsoda Mo.?
inkredible
elfcsaj: A Hetaliában minden ország ismeri egymást :D
inkredible
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!