Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hetalia4 Hogy vannak sorban?...

Hetalia4 Hogy vannak sorban? Axis Powers, World series. És még van más is? Mi mennyi részből van? Mi az országok neve normálisan? Mivel én mindig leországnevezem őket, csak azért kérdezem.

Figyelt kérdés
minden a kérdésben
2011. szept. 19. 22:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Először az Axis Powers, utána a a World Series és van egy movie is, bár annak a történelemhez sok köze nincs. Összesen 101 rész van eddig, azt sajnos nem tudom, hogy lesz-e több. :) Melyik országok nevét szeretnéd tudni? Elég sok van, bár vannak olyanok, akiknek még csak a rajongók adtak nevet. :) Én is inkább az országneveken szoktam őket hívni, kivéve azokat, akiknek rövidebb a keresztnevük. :D
2011. okt. 9. 20:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Ó, szia. Köszönöm a válaszaidat, sajnálom, hogy csak omost néztem meg. Hát, Ausztriáéra, Poroszország, Anglia, Amerika, Japán, Németország, Kína, meg aki eszedbe jut. Köszi.:)
2011. okt. 25. 17:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ausztria - Roderich Edelstein

Poroszország - Gilbert Beilschmidt (illetve Weilschmidt, fogalmam sincs, hogy melyik a "hivatalos")

Anglia - Arthur Kirkland

Amerika - Alfred F. Jones

Japán - Honda Kiku

Németország - Ludwig (neki nincs vezetékneve)

Kína - Wang Yao

Elég hosszú lenne mindenkiét leírni, akiét tudom, inkább ezt az oldalt ajánlom a figyelmedbe: [link] com/wiki/Hetalia_Archives elég sok infó van minden szereplőről (még magasságok is cm-re pontosan xD).

2011. nov. 3. 11:39
 4/5 A kérdező kommentje:
hűha, köszi. nagyon jó oldal.:D
2011. nov. 3. 12:46
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
#3: Ludwignak van vezetékneve, Beilschmidt, ugyanaz mint a bátyjának.
2013. aug. 12. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!