Axis Powers Hetalia? :D
Nightelf: Jas vagyok. ;) Inkredible-nek és Szoninak lehet ismerös. ^^
igen, azok azok... a trollok.
(amúgy: [link] )
Én kb másfél hónapja vagyok Hetaliás.
-Mecs
Izéé... Én kábé november óta vagyok hetás. :)
Lizzie P.
Hát, csak gondoltam magamban megosztom veletek a véleményem a franciáról és a róla alkotott véleményekről. Hm. ._.
Egyébiránt, a kérdésre válaszolva... Hát. Így kicsivel több, mint egy éve. De szemernyit sem lankadt a lelkesedés, sőt.
Szoni
Hűha, tényleg elég régen írtam ide :D Én Adél vagyok, sziasztook:))
szóval, Francisről kettős véleményem van. Egyrészt jövőre, ha felvesznek francia tagozaton leszek, ezért tudok elég sok dolgot Franciaországröl, mivel nagyon szeretem:) A karaktere elég helyes, de én hiányolom az igazi kifinomultságot belőle, a franciák pedig tényleg perverzek, de nem ennyire nyíltan.
Egyébként én augusztus közepe tájékán ismertem meg a Hetat, azóta szeretem. Igazából nem vagyok nagy animes, az országokat és a divatot viszont imádom-utóbbihoz értek is. Később Franciaországban képzelem el az életemet, természetesen valami jó szakma irányában:) Engem nagyon vonz a divat, és azért a Heta azért is kiemelkedő, mert nem egy helyes pasi, azaz inkább ország kapott benne szerepet :D Kérlek, most ne nézzétek valami üres fejű divatmajomnak, mert nem vagyok az tényleg, csak Franciaország, és a tipikus művészetei a gyengém:))
Most látom, hogy vannak olyan könyvek a polcunkon, hogy Anglia története, Franciaország története... Ez eddig miért nem tűnt fel? O.o Szerintem belekezdek valamelyikbe. Jas, törődj bele, nekem is macskás vagy, és az is maradsz. :D
Lehet, hogy csak én vagyok most ilyen hangulatban, de szerintem ez nagyon szép: http://www.youtube.com/watch?v=3D3txDJkdus :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!