Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Axis Powers Hetalia? :D

Axis Powers Hetalia? :D

Figyelt kérdés
Hogyan találtál rá,ki a kedvenced,miért szereted,mi a véleményed Hungary-chanról,érdekességek a sorozattal kapcsolatban...Beszéljük ki az egészet:D
2010. márc. 24. 14:51
 1021/1205 anonim ***** válasza:
csak nekem jeleníti meg a sima google- t a link? na mindegy. képzeljetek el egy nagyon csúnya pasit :D vagy csak írjátok be hogy world of warcraft troll
2013. ápr. 4. 09:36
 1022/1205 anonim ***** válasza:
100%

Nightelf: Jas vagyok. ;) Inkredible-nek és Szoninak lehet ismerös. ^^

igen, azok azok... a trollok.

(amúgy: [link] )

2013. ápr. 4. 16:40
 1023/1205 anonim ***** válasza:
100%
Ki mióta hetás? :)
2013. ápr. 4. 16:40
 1024/1205 anonim ***** válasza:
100%

Én kb másfél hónapja vagyok Hetaliás.

-Mecs

2013. ápr. 4. 16:44
 1025/1205 anonim ***** válasza:
100%

Izéé... Én kábé november óta vagyok hetás. :)

Lizzie P.

2013. ápr. 4. 16:49
 1026/1205 anonim ***** válasza:
én karácsony óta ._. am Jas, TE AKKOR IS MACSKÁS MARADSZ MUHAHHAAAA! xd
2013. ápr. 4. 18:01
 1027/1205 anonim ***** válasza:
100%

Hát, csak gondoltam magamban megosztom veletek a véleményem a franciáról és a róla alkotott véleményekről. Hm. ._.

Egyébiránt, a kérdésre válaszolva... Hát. Így kicsivel több, mint egy éve. De szemernyit sem lankadt a lelkesedés, sőt.

Szoni

2013. ápr. 4. 18:45
 1028/1205 anonim ***** válasza:
100%

Hűha, tényleg elég régen írtam ide :D Én Adél vagyok, sziasztook:))

szóval, Francisről kettős véleményem van. Egyrészt jövőre, ha felvesznek francia tagozaton leszek, ezért tudok elég sok dolgot Franciaországröl, mivel nagyon szeretem:) A karaktere elég helyes, de én hiányolom az igazi kifinomultságot belőle, a franciák pedig tényleg perverzek, de nem ennyire nyíltan.

Egyébként én augusztus közepe tájékán ismertem meg a Hetat, azóta szeretem. Igazából nem vagyok nagy animes, az országokat és a divatot viszont imádom-utóbbihoz értek is. Később Franciaországban képzelem el az életemet, természetesen valami jó szakma irányában:) Engem nagyon vonz a divat, és azért a Heta azért is kiemelkedő, mert nem egy helyes pasi, azaz inkább ország kapott benne szerepet :D Kérlek, most ne nézzétek valami üres fejű divatmajomnak, mert nem vagyok az tényleg, csak Franciaország, és a tipikus művészetei a gyengém:))

2013. ápr. 4. 19:04
 1029/1205 anonim ***** válasza:
100%

Most látom, hogy vannak olyan könyvek a polcunkon, hogy Anglia története, Franciaország története... Ez eddig miért nem tűnt fel? O.o Szerintem belekezdek valamelyikbe. Jas, törődj bele, nekem is macskás vagy, és az is maradsz. :D

Lehet, hogy csak én vagyok most ilyen hangulatban, de szerintem ez nagyon szép: http://www.youtube.com/watch?v=3D3txDJkdus :'(

2013. ápr. 4. 20:41
 1030/1205 anonim ***** válasza:
100%
Izé... Előző vagyok, Lizzie P. voltam. Lemaradt a nevem :D
2013. ápr. 4. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!