Axis Powers Hetalia? :D
A Nyotaliában elvileg felcserélődnek a nemek. Tehát aki fiú volt lány lesz, aki lány az fiú, ennél többet én sem tudok :D
De akkor Én is válaszolok a kérdésekre:
Egy magyar anime oldalon láttam, hogy Hetalia fan-szinkron és mikor nagyon unatkoztam utánanéztem, megnéztem pár rész, és nagyon tetszett. Arról már előtte is tudtam, hogy miről szól, meg hogy néz ki Hungary-chan (Deviantart :D ). A véleményem róla, hogy teljesen olyan mint Én. A barátnőim szerint is teljesen úgy nézek ki mint Ő, imádom a yaoi-t (he-he)és kiskoromban fiús voltam. A kedvenceim Gilbert és Ivan, de Erzsit is szeretem természetesen, meg úgy Románia kivételével mindenkit :D Jah és imádom a Nordic5-ot :)
És mióta nézem, nem tudok ránézni a földögmbre, vagy a térképre úgy, hogy nem mosolyognék xD
Nini, még pár dA-s. :D Mikre nem jó az a... cucc. (Off: egyébként lassan már nagyon nem vagyok kibékülve az oldallal, ezért fogalmaztam ilyen szépen. Cucc.)
Nekem személy szerint már fingom sincs, hogy a francba ismerkedtem meg a Hetaliával, bár meglehet, hogy egyszer már leírtam ide. Valami sz'tem nekem is Magyarországgal volt.
Előző témához visszakapcsolódva pedig tudom, mi az a Nyotalia. A lényegét is felfogtam, csak éppen az nem esik le, mi az a "Nyo". :D Asszem vagyunk itt egy páran akiknek nem annyira fekszik a dolog, de gondolom nem zavartatják magukat vele. Én személy szerint inkább csak az észak-amerikaiakkal szimpatizálok.
A töri/föci pedig... szó-mi-szó, jah. Nem lehet mosolygás nélkül kibírni és egyre csak jobb lesz. :) ( Halkan megjegyzem, hogy azért én nem gondoltam volna, hogy valaha is lesz olyan anime, ami ilyen mértékben... hát, úgymond befolyásol. :D Tök jó.)
Szoni
elfcsaj: Szerintem, igen. Poroszország a Német Lovagrend nevet viselte, amikor kicsi volt.
inkredible
imádom ezt a kérdést komolyan!!!XD itt olyan kérdéseimre találok választ ahol máshol nem.. találtam egy izét amit ki kell tölteni.. én meg.. hát oks kitöltöm :3
(x) Azért tanulod a történelmet, hogy jobban megértsd a Hetalia-t.
( ) Fangirl sikolyban törsz ki, ha meghallod a VH2 szót.
(x) Azt hiszed, hogy a Hamburger Amerika nemzeti étele.(ha nem az akkor mi???XD)
( ) Több tésztát kezdtél enni Olaszország tiszteletére.(mindig is szerettem a tésztát :3)
(x) Olaszországra gondolsz, amikor tésztát eszel, Amerikára, amikor hamburgert, Oroszországra, amikor vodkát iszol stb…
(x) Távol maradsz minden orosztól, mert attól félsz tőlük, vagy az elmezavarodottságuktól
(x) Olaszország vagy a többi ország haja szerint áll a séród(hungary hajam van ^^ az uncsinővéremnek meg seychelles haja van XD)
( ) Meg van az egyik karakter ruhája
( ) Cosplayeltél Hetalia karaktert
( ) Gondolkodtál azon, hogy Hetalia karaktert cosplayelsz
( ) Megfenyegettél másokat, hogy elveszed a “fontos területeiket”
( ) A Marukaite Chikyuu szöveget több nyelven is el tudod mondani
(x) Tudod a szövegét a legtöbb Hetalia dalnak
( ) Van kedvenc Hetalia dalod
( ) Készítettél Chibitalia-nak és Holy Roman Empire-nek mkc-t
( ) Megtanultál japánul, csakhogy elolvasd a képregényt(szeretnék...:3)
(x) Megszállottan vársz a következő részek megjelenésére
( ) Feltöltötted az egyik Hetalia számot a youtube-ra
(x) Az egyik gyerekedet Hetalia karakterek után fogod elnevezni(szeretnék gilbertet francist bözsit és kikut :D de a kiku honda már fura lenne.. :/)
( ) Sikoltozol történelem óra közben
(x) Elutazol külföldre abban reménykedve, hogy találkozol a kedvenc karaktereddel(hát szlovákiában nem találtam hetalia karaktert de anyával tervezzük hogy egy közeli jó kis országba megyünk majd.. remélem ott már látok hetalia karaktert :D)
( ) Írtál APH fanfiction-t
( ) Olvastál APH fanfiction-t
(x) APH fanartokat rajzolsz(Japán,Prussia..:D)
( ) Földrajz dolgozatban olyan válaszokat adsz, mint “Alfred F. Jones” vagy “Arthur Kirkland”(nehéz lenne így válaszolni ha a hűbéresekről kérdeznek..xD)
( ) Meghatódsz, amikor a Függetlenségi Háborúról beszélnek
( ) Elmondod mindenkinek, hogy Ausztria Olaszországot maid ruhába öltöztette, amikor hozzátartozott
( ) Rákérdezel, hogy az országok tényleg összeházasodtak-e, amikor uniót kötöttek
( ) Aggódsz az ország egészségéért, amikor pénzügyileg
( ) Elordítod magad, hogy “HŐS”, amikor megemlítik Amerikát(én vagyok a hős nem pedig Amerika!! XD)
( ) Anglia nevét firkantod a füzetedbe néhányszívecskével
( ) A beszélgetés közben mindig “aru”-zol
(x) Hiszed, hogy Poroszország újra ország lesz, mert ő olyan király
(x) Hiszed, hogy Poroszország a legkirályabb ország a világon
(x) Francis, Alfred, Matthew, Ludwig és Arthur nevekről mindig a Hetalia jut az eszedbe
( ) Vastag szemöldökű emberekkel közlöd, hogy Angliának is hasonló van(még a végén hülyének néznének..XD)
( ) Senkit sem engedsz leülni soha, mert lehet, hogy az a Busby szék
( ) Globális felmelegedés problémájára megoldásként a hatalmas hős megépítését javaslod, aki megvédi a Földet
( ) Az állatkertben próbálsz a jegesmedvékkel társalogni(nem merem.. :D)
(x) Követeled minden embertől, hogy egyesüljenek Oroszországgal
( ) Te már egyesültél Oroszországgal
(x) Már rajzoltál félmosolyt Hello Kitty plüssökre
(x) Szerinted a háborúk viccesek
(x) Elhiszed, hogy idegenek léteznek… és Amerikával élnek
( ) Elmondod az embereknek, hogyha támadnak az idegenek, akkor Angliáért fognak menni
( ) Történelemből a jegyeid hirtelen jobbak lettek(még nem..)
( ) Azon vitázol, hogy ki nyerné a birkózást – Szövetségesek vagy a Tengelyhatalmak?
( ) Felemeled a kezed és felkiáltasz az órán, hogy “PASTAAAAAA~!” (nem merem :P)
( ) Nyilvános helyen kiáltasz fel, hogy “pastaaaaaa~!”
( ) Napraforgókat kezdesz ültetni
( ) Nevetsz minden olyan dalon, ami az országok méretéről szólnak
( ) Hetalia hatására utána kerestél a családfának
( ) Olyan krém színű sálat kötsz magadnak, mint amilyen Oroszországnak van
( ) Kezdesz ráeszmélni a Kínás viccekre
(x) Utálod Észak Koreát, amiért kivették Im Yong Soo-t az animéből.(a gangnam style miatt is utálom.. :/)
( ) Petíciót kezdeményeztél, hogy rakják vissza Észak Koreát
( ) Megcsináltad az összes Hetalia Meme-t
(x) Tudod az összes párosítást
(x) Csináltál is párosítást
( ) Azt kívánod, hogy bárcsak Roma-jii-chan lenne a nagyapád
( ) A mangában rape face-t keresel minden nap
( ) Ha paradicsomot kérsz ezt mondod: “Spanyolország! A rohadt életbe, adjál paradicsomot!”
( ) Ha zaklatott vagy mindig azt mondod, hogy “kolkolkolkolkolkolkolkol…” (én facebookon csak ezt szoktam írni: ^[^kolkolkol)
(x) Mostmár tudsz olyan országokat is mondani, amiről más nem hallott
( ) A konyhai csapok elbűvölnek téged
(x) Bármikor amikor Hello Kitty-t látsz valamin, odamész és félmosolyt firkantasz rá
( ) Elmondod az embereknek, hogy Németországot félreértették a VH2-ben
( ) Németország helyett “Doitsu-t” mondasz
(x) Elhiszed, hogy az összes osztrák egy mérges zenetehetség
(x) Megborzongsz, ha meglátod Oroszországot a térképen
( ) Van világtérképed… Amerikáról
(x) Soha nem akarsz Angliába utazni, mert félsz az ottani konyhától(Franciaországba sem akarok O.o)
( ) Követeled, hogy láthasd a tündéreket és unikornisokat
(x) Átkokat szórsz azokra, akiket utálsz
(x) Nem sütsz többet mályvacukrot tábortűznél, mert félsz, hogy démont idézel vele
( ) Napokat töltesz azzal, hogy kapcsolatot keresel Németország és HRE között
( ) Arról álmodsz, hogy az országoddá változol
(x) Úgy utalsz az országok királyaira/királynőire/elnökeire stb. mint a főnökükre
( ) Készítettél OC-t olyan országokhoz, akik nem szerepeltek a Hetáliában
(x) Mostmár tudod, hogy a semleges emberek ijesztőek
( ) Kolbász helyett Wurst-ot mondasz
( ) A szemedben a Tengelyhatalmak jobban, mint a Szövetségesek
( ) Elhiszed, hogy Olaszország homivá változtatja körülötte a férfiakat
( ) Szülinapi kártyát készített az országoknak
(x) Tudod mit jelent a “Hetalia”(ez már csak természetes!)
( ) Ha bárki megemlít valamit, válaszod rá: “Azt Koreában készítették”
(x) Dührohamot kapsz, amikor Kínára azt mondják, hogy lány
( ) Érdekelnek a repülőgépek
(x) “Jiiiiii” szó szerepel a szótáradban
(x) Azon gondolkozol, hogy Olaszország miért nyitja ki nagyon ritkán a szemét a mangában/animében
( ) Vastag szemöldök és az nagy orr bejön neked
(x) Minden országnak tudod a VH2-es egyenruháját
( ) Tonnaszámra gyártod a fehér zászlót
(x) Fegyverként széket és serpenyőt használsz
( ) Tudod minden ország erogén zónájának a helyét
( ) Németország szent a szemedben
( ) Hatalmas területeket akarsz
( ) Minden vöröspulcsin juharlevelet akarsz látni
( ) A paradicsomot “bouno Tomato”-nak nevezed
( ) Az emberek nem említik körülötted a világ dolgait félve attól, hogy poént csinálsz belőle
( ) Napokat töltesz azzal, hogy kapcsolatot keresel két vagy több ország között
( ) Sírsz, ha felemlítik a Véres Vasárnapot
(x) A “Ve~” kimondása teljesen normális neked
( ) Ha valaki mondja: “Szeretem az országomat”, a válaszod: “Ja, nagyon szexi!”
( ) Kinézed a hozzátok érkező francia cserediákból, hogy perverz, és láss csodát, tényleg az
( ) Már készítettél OC-t országoknak/államoknak
( ) Nem tudod röhögés nélkül kimondani a “német kolbász” szót
( ) A sörnek sósnak kell lennie
(x) Hogy még királyabb legyél, eldöntötted, hogy szerzel egy kismadarat a fejedre(csak nehogy rám szarjon :D)
(x) Próbálod a családodat Hetalia karakterekhez hasonlítani
( ) Gyakran megnézed Hidekaz Himaruya blogját frissekért… mégha nem is beszélsz japánul.
(x) Hidekaz Himaruya a te hősöd
(x) Sealand ország a te szemedben
(x) Tudsz extrákat mondani egyes országokról
( ) Mindig letöltöd a Hetalia számokat, ha kijönnek
( ) Ismered az összes Hetalia meme-t a könyvből
(x) Próbálod bővíteni ezt a listát az életed során
Ööö... bocsi de lenne egy kérdésem mindenkihez ebben a topicban. Ti hol olvassátok angolul a mangát?
A választ nagyon megköszönném :)
Persze. De nem folyamatosan.
Szoni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!