Axis Powers Hetalia? :D
eezt Hetásítani kéne még és mégjobb lenne xD (amúgy a tóutok nemrég ünnepelték a 20. születésnapjukat. őszinte üzenetem nekik: kapják be^^)
Roro
Azta, 77es lettem! Lepetézek, két napra tűntem el innen és ahová csak véleményt írtam, lepontoztak XD Mit tettem? X"D
Egyébként ez a fészes izé kicsapta a biztosítékot, derültem egy jót! :D
Szoni
Izé... Románia most lány vagy fiú? Mert már mindenhogy láttam, és nem tudom, hogy melyik a hivatalos. (Barátnőm szerint transzvesztita. Végül is, az is egy megoldás)
Lizzie P.
Üdv itt, Lizzie. :)
Románia fiú. Én ha nem tudom eldönteni, akkor megnézem, hogy van-e melle a karakternek, a legtöbb esetben ezután el tudom dönteni, ha meg nem, akkor nagyon béna rajzolóval van dolgom. x'D
Én azt olvastam Mariazellről (tudom, hogy két oldallal arrébb volt téma, de nem volt energiám beírni), hogy a legrégebbi település Ausztriában, jobb ötletem nincs, hogy miért hívják úgy a tincsét. Jut eszembe, képzeljétek, kedden láttam egy srácot a zenesuliban, aki totál úgy nézett ki, mint Ausztria. x3 Ráadásul hegedűs volt, mert hegedűtokot láttam nála. :D Nem bámultam meg, áá, nem... xD
Nekem is lány Wales. :)
Susie
Nálunk 60 centis. :)
Alig várom már, hogy kijöjjön, nem bírom! :D
Szoni
Hé, találtam egy tök érdekes teóriát az országok születéséről! Azt mondja... az országok voltaképpen emberek voltak, a saját neveikkel (innen van kereszt és vezetéknevük) és az általuk képviselt országban éltek egészen addig, amíg valamilyen oknál fogva el nem haláloztak.... És hát így kerültek a Hetalia univerzumba mint... purgatóriumba.
Amit azt illeti, ahogy olvasgattam nem az a cukros, rózsaszín cucc. Pl. Amerika az anorexiába (és a lelkiismeret furdalásba, hogy zsíros kaját eszik) halt bele, Anglia drogtúladagolásba (ami "megmagyarázza" a "képzelt barátait" aka a repülő mentanyuszit). Ééérdekes. Talán így, ahogy előadtam, nem olyan egetrengető, de nem rossz. Ha valakit érdekel, egyébként "Creepypasta: Hetalia Theory: America" c. fice kapcsolódik a dologhoz. ( [link]
Tegnap még volt egy centi, most már az sincs meg. xDDD
Jó lesz ez a hét, Hetából is lesz új rész meg a Glee-ből is~
Érdekes teória, bár nekem még mindig jobban tetszik ez az "egyszer-csak-lettek" elmélet.
Susie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!