Axis Powers Hetalia? :D
Szevasz, Tom! Jéhé, a haverom örülne, ha tudná, nem egyedüli hím. :D Néha nem rémiszt meg mennyire tombol a yaoi?
Egyébként ez a Csehes-Szlovákos-új-karakteres dolgot már én is hallottam, de nem különösebben érdekel. Meg, ha már az újítások kerültek szóba, úgy tudom, Poroszt kinyírják a következő évadban. (Roro?)
Nálunk Bözsi nincs, viszont egy csendesebb spanyol és egy szebb szemöldökű brit van! (aki még a rock párti is) :D Haláli, már csak cosplayt kéne rájuk erőszakolni és be sem bírnám fogni a szám, úgy röhögnék.
Szoni
Jézusom, nem gondoltam volna, hogy van fiú olvasóm. :D
Én már láttam valamilyen skiccet Csehországról, egy fiatal lány, hasonlít Erzsire, csak rövidebb a haja. Nagyon örülnék, ha lány lenne. :)
Susie
hi Szoni :) hehe, ez komoly? énis azt hittem egyedül vagyok :D habár mégsem, mert a youtube-on van 1 magyar szinkronbrigád, és értelemszerűen ott is vannak fiúk...
igazából már hozzászoktam... :D
Egyébként sokáig nem békéltem meg vele, mert olyan jó a sztori, de mégsem küldhetek egy linket a haveromnak róla h nézzen bele, mert... kicsit érdekesen jönne ki :D
dejoo, nálunk csk a Bözsi van... jaj és egy csaj, aki detto Svédország, csk lányban... Bözsi am váltig állitja h hasonlítok NordItaliára, de sztem az tuulzás :D végül is emiatt néztem meg pár részt, mert felhivta a hasonlóságra a figyelmem :D aztán eléggé megfertőzött :D és nem mellesleg azóta tűnt fel, h folyton anyáskodik fölöttem :D szerencsém van, h nem akart eddig maid ruhába bújtatni :D
Tom
Haha, "művészasszony" x'D Ez szerintem aranyos volt!
Egyébként, ti nem tudtok valamit a Litvánia-Fehéroroszország kapcsolatról? Mert nem emlékszem, hogy tanultam volna abból töriből. Mert, ugye a Hetaliában Litvánia szerelmes Oroszország húgába.
Azt sem értem, hogy Litvánia miért tartja ijesztőnek Németországot, pedig Oroszországtól is ugyanúgy retteg! Lehet köze a Ribbentrop-Molotov paktumhoz, amiről tanultam?
inkredible
Az osztályban nálunk mindenki hasonlít valakire. :D Én és a legjobb barátnőm állítólag kiköpött olasz lány tesók vagyunk.^^ Én vagyok dél ő pedig észak. :3 És egyik nap angolon azt kiabálta, hogy pasta ~. xdd Én meg amikor megkért a tanár, hogy mondjam ki, hogy paradicsom, majd nem elájultam . xdd
Még Bad Tuoch Triónk is van, meg Taiwan & Vietnám is. :D (sülve főve együtt vannak) :D
Viszont Mo.-t senkiben sem látom. :'(
Az, hogy kinyírják Poroszországot a sorozatban, az nem biztos, hogy meghal, hanem egyszerűen nem fog szerepelni. Bár ez az ország nem létezik, ő nem halhat meg a Hetaliában, hisz a modern sztorikban is fel-felbukkant. Mint pl. a tavalyi Halloween-partin India oldalán akart részt venni a versenyen, de az öccse "letartóztatta" és rabszolgát faragott belőle x'''D
inkredible
Nem tudom, ti mit gondoltok a Gangam Style-ról, de a barátommal jót röhögtünk ezen:
http://www.youtube.com/watch?v=nfwx1cPSe3c
Vigyázat! Norvégia úgy riszálja se**ét, mint egy lány. Riszálom úgyis, úgyis!!
inkredible x'''D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!