Axis Powers Hetalia? :D
Effiee: Miért? Téged zavart, hogy annak a madárnak csibekinézete volt? x'''D
Nekem is tetszik a grafika, egyébként, csak izgulok azon, hogy a poénok ugyanúgy maradnak-e. Meg amikor Anglia ilyen fejeket vág, azon mindig röhögnöm kell! xD Igaz, egyesek is ilyen fejeket vágnak, de Angliáé a legviccesebb.
inkredible
HOP-PÁ! A Nordic-fanoknak elfelejtettem ezt megmutatni:
Bármennyire is hihetetlennek tűnik, de ezt NEM Himaruya rajzolta, hanem egy Rosel-D nevű rajzoló, aki elképesztően jól utánozza Himaruya stílusát!
inkredible
Nem, de először nem is tudtam, hogy az egy állat. xdd Anglia pofiját én is imádom, olyan idétlenül tud nézni. Azok a WTF?! mimikái...elkap a röhögőgörcs xddd
Váóó! :o Fantasztikus! *-* Bámulatos. *-* Csodás.*-* VÁÓÓ*-*
Hát igen, Anglia arckifejezései felejthetetlenek... :D Szerintem biztos megtartják őket~
Húú, erről a rajzról azt hittem, hogy a szerző rajzolta. Most szétnéztem a galériájában, egész sokat ismerek belőlük. Nagyon jól rajzol. x3
Susie
Szerintetek az új évadba benne lesznek Anglia testvérei? :) Elnézegetném, hogy fest Skócia és Wales :D
Szoni
Hú, hát láttam ezt a kérdést, gondoltam beszállok a csevegésetekbe... :) Hogy hogy találtam rá? Anime/manga ficeket keresgéltem a Merengőn, és megfogott Susie egyik fice. Azonnal éreztem, hogy nekem meg kell néznem a Hetaliát. Valamikor el is szeretném olvasni, csak nincs bent a könyvesboltban... :/ Szerintem Hungary-chan az egyik legjobb szereplő, csak kár, hogy olyan keveset szerepel.
(A rend kedvéért) Lizzie P.
üdvözlünk Téged, Lizzie P.! :)
Az Alexandra könyvesboltot tudom javasolni, mert ott a sorozatok kötetei hiánytalanul megvannak! Ott mindent bepótolnak, mert akárhányszor odamegyek könyvet nézni, azt veszem észre, hogy a képregénysorozatok köteteiből egyik sem hiányzik.
Így biztos vagyok benne, hogy ott lesz a Hetalia is.
inkredible
Szoni szerintem van rá esély. :) Én is nagyon kíváncsi vagyok rájuk.*-*
Lizzie P. szia^^ Én is az Alexandrát ajánlom. Bár nálunk az ÁRKÁD-ban csak az első két kötete van. :)
Köszönöm! :) Csak az gond, hogy nálunk is Alexandra van, de nincs bent egy rész se...
Lizzie P.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!