Axis Powers Hetalia? :D
Nagyon jó lesz már, ha kapunk új évadot vagy kötetet, mert különben lassan kiesem a fandomból x''D Pedig van még három befejezetlen regényem.
Nyotalia karakterek... Nem igazán ismerem őket, de fanartok alapján Oroszország, a skandinávok és Ausztria. :3 Ausztria összes ruháját nagyon szeretem, hát még a lányét... *.*
Susie
Én se tudom, mi lehet az, Jas. Nekem pl. nyár közepén azt a kérdést tettem fel magamnak, hogy egy másik kiadó miért nem venné át a munkát? Olvastam, hogy Angliában az One Piece első három kötetét az egyik kiadó adta ki; ez után a másik kiadó vette át a többi kötet fordítását valamilyen okból.
Egyébként, találtam egy nagyon vicces Nordic doujinshit, amit vétek lenne kihagynotok!!! xD xD xD
Olvassátok el és röhögjetek rajta egy jót. Legalább életben tarthatjuk ezt a topicot a folyamatos csevegéssel xD
inkredible
Azt ismeritek, amikor Finnország lánnyá változik, a többiek meg tanakodnak, hogy mi történt? xD
Susie
Ha nem haragszotok, meg tudnátok mondani, hogy hol tudnám letölteni a World Series extra részeit és hozzá a magyar feliratot? (lehetőleg .srt formátumban, a videó pedig .avi).
Mert sehol nem találom. Az Animeaddicts-on más a fájltípusa és nem tudom használni
inkredible
Linket nem tudok, mert én is úgy kaptam, de e-mailben el tudom küldeni. :)
Susie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!