Axis Powers Hetalia? :D
Meghalok, úgy várom! :D Remek szülinapi ajándék lesz, ha akkor kijön! XD
Szoni
Imádom azt a képet. :)
Egyébként, ki tudja hol lehet olvasni/nézni/egyáltalán megszerezni a Hetalia Christmas Bloodbath of 2010/11et? :D Tud valaki erről valamit, mert én nem találtam semmit.
Szoni
Juj, ezt láttam már egy vidiben, nekem is fájt. x'D
Susie
Elvileg (bevallom, tényleg nem vagyok tisztában ezzel a dologgal) semmi közük egymáshoz. Ez is amolyan "fancouple" mint a BTT, Spamano, SuFin, GerIta s a többi. De amúgy nem...én nem túlzottan szeretem. :D (Semmi /különösebb/ bajom vele, de böki a csőröm, hogy pofozza Poroszt.) Ugyanúgy viszont AusHunt se, ...sőt. Alapjában véve nem kedvelem az osztrákokat, kellemetlen egy népség.
Szoni
Nekem nincs bajom az osztrákokkal. Az, hogy Szoni ezt mondta róluk, biztos olyanokkal találkozott, akik tényleg kellemetlenek voltak. De azt sose felejtsük el, hogy akadnak azért kedvesek, aranyosak is köztük ;)
A PruHun szerintem úgy alakult meg, hogy a rajongóknak megtetszett az, hogy Magyarország és Poroszország acsarkodnak egymással kiskoruk óta. Én olvastam már olyan dout, amelyikben Spanyolországék úgy tréfálták meg Poroszországot, hogy belökték a fürdőbe, ahol Magyarország fürdött. A vicces az volt, hogy Porosz csatlakozott hozzá, és nosztalgiáztak xD Aztán Magyarország a fürdőkádból kilépve elég férfiasan tekerte magára a törülközőt! xD Nem meglepő, hisz mindig is fiús volt.
Én inkább a Dennort díjazom. Imádom, hogy Dánia Norvégia körül legyeskedik hiperaktívan. Norvégia meg ütéssel fejezi ki érzelmeit xD
inkredible
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!