Axis Powers Hetalia? :D
Hogy miii? :DD - ezt egyszerre értem a lustaságodra és a bejelentésedre -
Szoni
Persze, Jas, élek még, csak éppen lusta vagyok beírni, meg valamikor el is felejtek.
Én szoktam ficeket olvasni *jelentkezik* És írok is. A sztorit, amit linkeltetek, még nem olvastam, de tervbe van véve.
Susie
Örzsébet????? xD Csak nem szegedi vagy véletlenül? :D
Remélem, hogy az új részekben több szerepet kap majd. De Norvégiát és Dániát is látni akarom benne xD
inkredible
Szoni igen a lustaságom miatt nem írtam xD és a BTT charasong az igaz:D a hetalia archiven olvastam:D
ha.valaki.szegedi.és.új.itt.jelentkezzen. kap tőlem sütit xD
és am én is írok fickeket meg olvasok is sokat~
Roro
Jas: igen, tudom, hogy nem úgy gondoltad, elnézést, hogí hülyén fogalmaztam *piruló arccal bocsánatot kér*
Roro, köszönöm, örülök, hogy te is szereted :D Én Antonio miatt kezdtem olvasni, és beleszerettem a sztoriba. Írok majd a szerzőnek, hogy folytatja-e, remélem, tovább írja majd.
Susie, imádom a ficjeidet, a Lövészet, a 7 Minutes in Heaven, meg az Északi percek a kedvenceim, nagyon jó író vagy :D
Ja, oké, Zsuzsi. ^^
Ashley: ugyan, semmi. ^^ Van facebookod? :)
KI A 77%-os? :D Újfiú? :D
Nos, szia, Jas vagyok :D
Melyikekben? Hm... 59, 90, 91, 92, a filmben, az egyik Specialban (35 és feledik részben), a Chibitaliás specialban(összes Chibitalia rész együtt), a 35.-ben... Talán ennyi?
Jas
Kihaltunk, gyerökök? Vagy csak az iskolakezdés hangol le mindenkit? xD
Susie
Ne is emlegesd nekem azt a förtelmet. Hallani sem akarok róla holnapig.
Amúgy érdekel itt valakit a 2. VH? A Hetalián kívül, persze. :D
Szoni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!