Axis Powers Hetalia? :D
Mo-on miért ne lehetne Hetacon-t rendezni? Már unom, hogy ott van az Animecon, a Mondocon... /o_o\
Amikor legutóbb 2008-ban voltam Conon a barátnőmmel, túl sok volt a Narutós koszpléj és ebből elegünk volt már... >_<
inkredible
Lehet, hogy ehhez még kevesen vagyunk, meg a mostani gazdasági helyzetben... Nyilván Budapesten lenne. Útiköltség+belépő, az azért már elég húzós tud lenni.
Susie
Én benne lennék. De akkor szervezd le. XD Nagyobb dobra kéne verni ezt az ötletet, lehet, még lennének, akiknek tetszene. :)
Szoni
LOL, Jas.... Most tényleg fordult a kocka! xD
Előtte meg kell tudni valahogy, hogy hány Hetalia-fan van Mo-on. Határon túliaktól is meg kéne kérdezni, ha szoktak idejönni... :D
Viszont az a kérdés, hogy milyen szervezőkhöz kell fordulni? (akik a Mondocont meg az Animecont szervezik)
inkredible
Facen pedig szerintem simán indithatsz egy ilyen körkérdést. Mondjuk a Mondo oldalán?
Szoni
A bibi az, hogy nem vagyok facebook-os. sosem szerettem azt a közönségi oldalt. De azért utánanézek a szervezőknek, hogy mit gondolnak a Hetacon-ról, hátha van valami listájuk / adatjuk, hogy mely anime/manga volt sikeres a conon minden évben.
inkredible
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!