Axis Powers Hetalia? :D
Figyelt kérdés
Hogyan találtál rá,ki a kedvenced,miért szereted,mi a véleményed Hungary-chanról,érdekességek a sorozattal kapcsolatban...Beszéljük ki az egészet:D2010. márc. 24. 14:51
681/1205 anonim válasza:
hűűűűha! :D Ez tökjó!
Remélem, hogy Magyarország több szerepet kap majd, de az északiak sem maradhatnak ki. Romániát is látni akarom animében! xD
inkredible
682/1205 anonim válasza:
684/1205 anonim válasza:
inkredible: én is remélem hogy Hungary-chan többet szerepel. Ha Románia is benne lesz akkor tuti fangörcsben fogok meghalni xD
a képre: *orrvérzésben elhalálozik*
am vágjátok hogy ez már a 69. oldal?XD
Roro
686/1205 anonim válasza:
jajóvan xD émbéréék. ha elérjük a 100. oldalt akkor csapjunk bulit! XD hána ünnepelni kell ha jubileumi számhoz érünkxD
Roro
688/1205 anonim válasza:
Én már hónapok óta vártam ezt a nemes számot xD Most csatlakoznék az előttem szólohoz, de a tönkrement gémenem ragadt azt a töménytelen gyönyörűség amit az évek alatt gyűjtöttem. Szégyellem magam. Most nem tudok ajándékot adni. :D
Szoni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!