Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Axis Powers Hetalia? :D

Axis Powers Hetalia? :D

Figyelt kérdés
Hogyan találtál rá,ki a kedvenced,miért szereted,mi a véleményed Hungary-chanról,érdekességek a sorozattal kapcsolatban...Beszéljük ki az egészet:D
2010. márc. 24. 14:51
❮❮ ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... ❯❯
 751/1205 anonim ***** válasza:

Szoni: valóban nagy a csönd. sokan iskolába járnak. Szóval, el vannak foglalva. Én ideírhatnék valamit, de attól még nem éled fel a topic.

Például meg akartam kérdezni, hogy a Hetaliában miért cenzúrázzák a máshonnan származó dolgokat. A mozifilmben Olaszország felsorolt néhány animeszereplőt, amit beikszeltek a feliratban; az egyik részben Kína Hello Kitty-jének fejét mozaikkal takarták el.

A japánok ennyire komolyan veszik ezt? Pedig egyes filmekben is feltűnnek az ilyen népszerű dolgok, illetve beszélnek is róla a szereplők.

WALL-E egy Rubik-kockát tartott a kezében; A Jóbarátok szereplői az E.T.-et nézték a TV-ben, utána meg a Bambiról beszélgettek... és még sorolnám!

inkredible

2012. szept. 23. 13:12
 752/1205 anonim ***** válasza:

Igazatok van, kevesen írnak most... Én is szerettem volna, de heti 6 előkészítőm van, picit húzós, alig van időm :S

A cenzúrázással igazad van, Inkredible, én sem értem a dolgot... Mondjuk lehet, hogy Japánban meg a USA-ban mások erre a jogszabályok.

Ashley

2012. szept. 23. 18:16
 753/1205 anonim ***** válasza:

Hm, én költöztem és nem volt nagyon netem. Meg zajlik itt az élet. Új suli, etc... Br... :/

Hát, nem tudom. ugye Korea is izélt, gondolom figylenek erre. De kicsit poén is, hogy ki van cenzúrázva. :)

2012. szept. 23. 20:05
 754/1205 anonim ***** válasza:

inkredible: éppen csak rákérdeztem, hátha akkor reagál valaki. Én sem érek rá, majd' beledöglök az iskolába, éppen csak az egyik szabad percemben jöttem fel körülnézni.

Amúgy szerintem ez egy részről vicces is meg nem is. Van amelyik poént értem, de van amelyiket nem.

Kérdés: Eredeti vs angol verzió a nyerő nálatok? Mindkettőnek meg vannak a szépségei. :)

Szoni

2012. szept. 24. 16:37
 755/1205 anonim ***** válasza:

Igen, a suli is, meg itt volt tíz napig a cserediákom... Nem sikerült megtérítenem, igaz csak egyszer próbálkoztam. xD (Szerintem az országa ordibálása verte ki nála a biztosítékot. xD)

A másik meg... dolgozom az új regényemen, eléggé szenvedek vele, de remélem, hogy megéri és élvezhető lesz. xD

Fúúú, az angol szerintem valami borzalmas... xD Finnie miszter szvídenje és az egész hanglejtése nagyon kiverte nálam a biztosítékot. :') (Na jó, mondjuk Amerikát és mondjuk Franciaországot eltalálták, Erzsi angolját meg még értettem is.) Szóval a japán mellett teszem le a voksomat.

Susie

2012. szept. 24. 19:55
 756/1205 anonim ***** válasza:
Ááááá, az angol. Érteni értem, de~... Megszoktam a japánt, és engem irritál Ivan hangja. Meg úgy a többieké. Kínáé túl lányos, az eredetiben annyira nem érezhető. Illetve eza Mr.-ezés zavar. Maradok inkább a san meg chan-nál. :) De én amúgy csak pár angol részt láttam.
2012. szept. 25. 00:22
 757/1205 anonim ***** válasza:

Én meg véletlenül ráleltem a finn feliratos Hetaliára! xD (pedig nem is ezt kerestem)

http://www.youtube.com/watch?v=yuHDgOpDNBo&feature=relmfu

De jól jönne a svéd feliratos is, de ha beírom ezt, sosem azt találja meg... A finnesre úgy találtam rá, hogy Mo. és Ausztria jelenetét akartam megnézni a mozifilmből.

inkredible

2012. szept. 26. 09:44
 758/1205 anonim ***** válasza:
én se találtam ._. bocsi. :/
2012. okt. 1. 07:01
 759/1205 anonim ***** válasza:

Viszont az a JÓ hír, hogy a Hetalia Fantasia első része kijött!! Megtekinthető a youtube-on!:

http://www.youtube.com/watch?v=rQmaJbtwnoE

kíváncsi vagyok, hány részből fog állni :D Úgy szeretném látni az Északiakat is!

inkredible

2012. okt. 1. 10:16
 760/1205 anonim ***** válasza:
ó, én is láttam, Rorcica linkelte. :) Nagyon jó *w* Remélem lesz benne sok orosz meg Északi meg Magyar. ^^
2012. okt. 1. 22:11
❮❮ ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!