Axis Powers Hetalia? :D
Igen! Az vagyok! :D Nevem Kati, majd a HSZ eim végére odaírom, hogy Kati. xD
Hogyan találtam rá? Animés fórumon böngésztem, amikor megláttam egy szavazást: "Ki a kedvenc szereplőd, az Axis Powers Hetaliából?" Rákattoltam, és mikor láttam, hogy országnevek vannak felsorolva, beült a fülembe a bogár, hogy "ezt meg kell nézni!" És így lettem Hetalia fan. :D
A kedvenc? Elég sok van :D Mindenkit szeretek, valamiért, de ha választanom kell, akkor Oroszország és Anglia. (ne kérdezd miért xD)
Hungary chan... Örülök, hogy nőként lettünk ábrázolva, ugyanis egy női karakternél az erőszakoskodás olyan hatást kelt, hogy ez a karakter erős. :D Amúgy imádni való a serpenyőjével! XD
Párosítás... MindenkiXmindenki. XD
Ami pedig, azt illeti, hogy láttam-e bármely szereplő hasonmását: sajnos még nem. (de keresem :D)
http://www.youtube.com/watch?v=44IHjlexiDc&feature=related
Nem tudom ismeritek-e. Axis Power szereplők Casting.
Mondjuk van egy két szereplő akivel nem értek egyet, de nagy részben eltalálta a dolgokat.
halihali :)
Hogyan találtam rá?
Igazából nővérem találta meg (azt passzolom, hogyan)és mesélt róla. Megmosolyogtam, egész jónak hangzott, de nem telt bele egy hét, és már el is felejtettem... Aztán nővérem megvette a mangát, amit persze én is elolvastam... És egyből beleszerettem :D !!!!!!!!
Kedvencem?
Hmmm... Mindegyik! Nincs olyan karakter, akiben valamit ne szeretnék! De ha választani kéne... Fiúk: Kína, Oroszország. Lányok: Bözske (egyértelmű), Belarusz.
Miért szeretem?
... túl hosszú lenne a válasz...
Még szép hogy van forgalom:D
(Kérdező vagyok^^")
Ölnék azért ha olyan töritanárom lenne mint 03-16 20:32-nekxD
Láttátok már a moviet?:D
Aki még nem,vagy csak új itt annak itt egy link:
(angol felirat)
Ha leáll az egyik egy hosszabb idő múlva,akkor az a korlátozás miatt van,és csak a másik lejátszót kell elindítanod(lejjebb),odatekered és nézed tovább^^
Vagy 30-szor néztem végigXD
Imádom ^^Németország cuki magyar is cuki kyáá!
Szóval..nekem barátnőm ajánlotta, kedvencem Ludwig Erzsébet meeg Gilbert is (német,magyar,porosz.)De spanyolt belgiumot ésésés angliát is csípem :D nomeg ukrajna és fehéroroszország! Németet szeretem mert meert nemtudom ^^'
Hungary..persze hogy szeressük hát ha már a nyelvét beszéljük és koptatjuk a földjét akkor megérdemli hogy szeressük..Dee ausztriát nem csipem..Akkor már inkább Porosz.xD
1.Hogyan találtam rá?Már nem is emlékszem...Az maradt meg,hogy indavideón elkezdtem nézni,de nem fogott meg ezért abba hagytam.Utána nem volt mit néznem ezért fogtam és "na jó...nézzük meg...legalább addig se unatkozok" alapon elkezdtem nézni és ahogy néztem egyre jobban tetszett.Aztán már csak azt vettem észre,hogy "enyhe" imádat alakult ki bennem.
2.Hungary-chan?Imááádom...mikor végig néztem az első évadot ő és Gilbert volt a kedvencem /bár Gilbert előnyben volt,tekintve,hogy pasi :D/.A serpenyő <3
3.Utána láttam a "Szökésben Sve-vel"-t /2.évad 17. és 18.rész/ és elkezdtem szeretni Finnországot.Persze nem annyoira,mint Őhatalmassága Poroszországot,de szerettem.Aztán találtam egy írót AFS-n aki írt egy Prussia x Hungary-t és tisztára megörültem.Megnéztem milyen történeteket írt és volt egy SuFin is köztük elolvastam és egyre jobban szerettem meg magát Finnországot,a párost és az egész Nordics 5-ot.Úgyhogy most Finn-korszakomat élem :D
5.Persze Kanada sem mellékelhető.Én speciel Kanadát jobban szeretem,mint Amerikát.És bocs,hogyha megsértelek,de Oroszországot sem bírom.Akik benne vannak a favoritban az: -Gilbert / Poroszország
-Tino Väinämöinen / Finnország
-Berwald Oxenstierna / Svédország
-Héderváry Erzsébet / Magyarország
-Matthew Williams / Kanada
-Dánia
-Norvégia
-Izland
-Feliks Łukasiewicz / Lengyelország
-Toris Laurinaitis / Litvánia
-Raivis Galante / Lettország
-Romano / Dél-Olaszország
-Antonio / Spanyolország
-Francis Bonnefoy / Franciaország
-Honda Kiku / Japán
ás ennyi /legalábbis ennyi jutott eszembe/,a többiek csak úgy vannak.
1. A Mondo-ban láttam és néhány haverral elkezdtük nézni! :D
2. Én bazinagy AMERIKA FAN VAGYOK!!!!! :DDDDDD Imádom, tök hülye meg minden :DD (mint én) a barátaim is kineveztek Amerikának. Nagyon sokat hülyülünk mer az egyik barátom Kanada egy másik Anglia és még egy másik Franciaország! Nagyon nagy amikor ezzel cseszegetjük egymást! xD
3. Én kifejezetten örülök annak, hogy lány, ráadásul nagyon kemény főleg kiskorában! (az jobban bejön mer én is fiús vagyok) Na meg az is mókás, hogy kissé úgy beszél mint a töri tanárom (nem a beszéd stílusára értem) -Add vissza a drága földeket!!! hehe xD
4.hmmm... túl sok extrával nem szolgálhatok... azt viszont viccesnek tartom h mindenkinek normális életkora van de Kína 4000 éves!
Szia Amerika :)
Ismered ezt az AMV-t?
A zene: Skillet: Hero :)
Lili
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!