Axis Powers Hetalia? :D
Na ez egy jó kérdés, hogyan születtek az országok... Néha el szoktam erről gondolkozni és arra jutottam (Susie elméleteket gyárt...), hogy nem lehetne esetleg az, hogy úgy születtek, hogy először normális emberek voltak, de aztán a rátermettségük miatt úgymond országokká lettek. Ha hülyeség az elméletem, akkor üssetek le xD
A két olasz szülei... Ez is egy jó kérdés :D Nekem van egy olyan elméletem, hogy Róma akár lehetne Görögország apja, mert szerelmes volt az anyjába... Végül is ezek a rokoni kapcsolatok, amik teljesen homályosak, lehetnek akár csak fogadottak is. A szlávok és a skandinávok között viszont elég egyértelmű a vérségi kapcsolat...
Írni kéne erről egy ficet xD
Susie
Susie, talán tőlem kapsz egy ütést a fejedre xD De azért elgondolkodtató volt az is, amit írtál xD
Mert ugye, az eredetiben mindig az országok nevein szólítják meg egymást, míg a fanficekben a polgári neveket is felhasználják, ami kicsit fura nekem. De ami még furább, az az életkor -Kínán kívül. Valamelyik weboldalon az adatlapokon feltüntették az országok életkorait. Ez képtelenség. Nem tudom elfogadni. Mert ugye, hogy minden korban más életkoruk van az országoknak/karaktereknek. Volt olyan rész pl. Anglia gyerek volt, Franciao. meg olyan végzős gimiskorú volt. Anglia nevelte fel Amerikát, aki olyan gyorsan nőtt meg, hogy az életkorát is elérte. Ugyanez jellemző a két olaszra is, akiket más-más országok nevelték fel.
Egyedül Kína életkorával értek egyet, mert szerintem illik rá a 4000 év, ami igaz is xD.
inkredible
valaki aki macskás: akkor én is Natasha leszek xD
inkredible: én is gondolkozom az ilyesmin.pölö görögo.nak meg egyiptomnak volt anyja.a skandinávoknak Skandinávia volt valamilyen rokonuk.Britannia az meg ott a brit szigeti "barmoknak(L)" volt asszem az anyjuk vagy nagyanyjuk.meg Gallia is francicának valami rokona lehet.meg a Kijevi Rusz is aki az oroszkának meg testvéreinek volt valami rokona.Ibéria az spanyolo.nak az anyja asszem.Aesti-Baltia az a balti államoknak (valamelyiknek) lehetett az anyja vagy nagyanyja (eme feltételezésem vonatkozik a többire is egyptet meg girisha-t kivéve).Native America az meg ugye érthető xD(remélem ._.).Kína az meg Kína x""D.én inkább a kínai rajongókkal értek egyet az 5000 évvel de általában a 4000-t használom.olaszkákra meg nem tudok mit mondani.
Susie: ha írsz egy ilyen ficet akkor én szeretném feltüntetni azt hogy 1. olvasó x3
inkredible: Ezek az életkorok szerintem a kinézetre vonatkoznak... bár akkor meg Kínáé nem logikus. Szóval lehetne akár úgy is, hogy van kétféle életkoruk az országoknak, az egyik a valódi, a másik meg amennyinek kinéznek.
Lehet, hogy ebben inkább nem kellene ennyire a logikát keresni xD
Nevek... Ha valakik romantikus kapcsolatban állnak, akkor lehet, hogy inkább a polgári neveket használják, nem?
Roro: Lehet, hogy írok xDD Ha nem lesz már mit írnom, de egyelőre még van xD *hosszabb ficen dolgozik*
Susie
kinézetre szerintetek hány éves Kína? én ilyen 19-20-nak nézem.hüüm...romantikus kapcsolat..*már megint rosszra gondol* nah nem szabad csúnya dolgokra gondolni x3 ficiről jut eszembe...már 3 fejezet megvan a mostani ficemből de nincs semmi ötletem , hogy folytassam.amúúgy...ki kíváncsi rá? xD mert 1.) nincs blogom 2.) fórumokra se szoktam járni úgyhogy ha valaki kíváncsi rá akkor az szóljon leírom ide x3
Susie: ha kész a hosszabb fici akkor ezt írd meg rögtön x3
vagy rádküldöm Ivant és megver egy vízcsappal x'D
Roro
Nem kell egyből rosszra gondolni =P
Csak Ivant neee... xDD *nem akar a csappal közelebbi ismeretséget kötni, mert valószínűleg fájdalmas lenne* Jó, majd egyszer megírom :D
Ha gondolod, akkor nekem elküldheted :) Akár átnézem elgépelésügyileg is.
Én általában a Merengőn szoktam publikálni... És kb van azon kívül öt hely, ahova még felpakolom a ficeimet x'D
Susie
de sajnos én egyből rosszra gondolok xD
*leteszi a telefont* na azért xD ^J^.
Juj oké elküldöm :3. és ha átnézed az én hülyeségeimet akkor te egy isten vagy Susie. én nem merem publikálni egyik ficemet se *gyávább mint Lettország*. de ha neked sikerül kibírnod a hülyeségeim akkor ajándékba megkapod akit akarsz x3
Roro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!