Axis Powers Hetalia? :D
Orossorszg összes karakterdala megvan. a többi lényegtelen. :P Majd később azokat is letöltöm, szépen, lassan.:)
Jas
Wwinter and Light my heart ^J^ azt én is szereteem :D de a Ni hao China az abszolúte favorit a Mein Gottal együtt :D de a The Delicious Tomato Songot is szeretem :D jah és a Pub&Go :D
Roro
Jas: tessék egy Winter ajándékba:D: http://www.youtube.com/watch?v=Ey7bISyG7Oc
(ajánlom hogy erősen figyelj a képekre ;D )
Roro
Roro: Húúúúúúú*üzemszünet*
Főleg azok tetszettek, amelyeken Sztálinnal volt rajta. Még olvastam egy ficet, ahol szegény kissé részeg volt, felégette a házát, és a végén ott volt Sztálin, a főnöke. Szegény Ivan nem tehet róla, hogy őrölt főnökei voltsak, nem csoda, hogy megártott neki.:( *pill. elmegyek enni*
Szépen eltűntem, kicsit megijedtem, hogy ennyit írtatok xD *néha lusta visszaolvasni, de most megtette*
Ha én ország lennék... Akkor Finnország vagy Ausztria~ (én is szeretem Mozartot, hallgatni is és játszani is :D) Lány vagy fiú verzió, tök mindegy :D
inkredible: Hanatamago... Szegényről mindig elfelejtkezek, szerintem azért, mert alapvetően macskapárti vagyok xD Most is itt gondolkozom, hogy hogy a jó égbe rakjam bele szerencsétlen kutyát, mert valahogy mindig kimarad (szégyellem magam érte)... És Sealanddel is így vagyok x'D (mondjuk ő még talán jobban kihagyható)
(Izéé, amúgy nem szoktam harapni, lehet nyugodtan kritikát írni xDD)
Svédország Hattafutte paradéját én először nem bírtam nevetés nélkül végighallgatni, aztán még fordítást is néztem hozzá... xD Finnországé viszont tetszett, Görögországétól meg szabályosan elolvadtam, olyan édes :)) Igaz a hangját elnyomják a macskák... xD
Ladónia eddig tetszik, tök aranyos :D
Susie
Susie: Ladónia tényleg tök aranyos. :D
inkredible
Jas: azt a ficet én is olvastam :D de már kiskorában más népek terrorizálták aztán meg a főnökei is rátettek egy lapáttal :(
Susie: Sea-kun az kihagyható.elfelejthető , de Hanatamagot kihagyni naagy bűn *nagyoncsúnyánnéz* igen Görögországot elnyomja a hadserege xD *macskamániás*. én akkor is félek kritikát írni >< *zugolvasója Susienak*
Roro
van-e valakinek OC-je? :D nekem van egy(Erdély és szívemcsücske a karakter xD) és akinek van az írjon hozzá leírást is :3 *ő csak azért nem ír mert kivárja amíg í többik írnak)
Roro
Nekünk is van egy görög hadseregünk :D *11 macskájuk van*
Régebben volt egy Ciprusom, de aztán kiderült, hogy ő már van... ez asszem tavaly nyáron volt? És van egy Csehországunk egyik barátnőmmel~ De amúgy a Hetaliában nem annyira szeretek OC-ket csinálni...
Susie
hinnye az nem jó ha nem szeretsz annyira OCket csinni eme istenbarmakibípeltjóaniméből. nekem még van egy rakat város OC-m xD nekem csak volt görög hadseregem *12 macskája volt most van 5 neki* :D
Roro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!