Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Axis Powers Hetalia? :D

Axis Powers Hetalia? :D

Figyelt kérdés
Hogyan találtál rá,ki a kedvenced,miért szereted,mi a véleményed Hungary-chanról,érdekességek a sorozattal kapcsolatban...Beszéljük ki az egészet:D
2010. márc. 24. 14:51
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/1205 anonim ***** válasza:

Én megmutattam tavaly a töritanáromnak a Hetaliát és nagyon tetszett neki. :D Mondjuk az első kötetet leöntötte valamivel, mert furcsán hullámosak a lapok... xD

Susie

2012. jan. 15. 12:49
 192/1205 anonim ***** válasza:
100%

Susie: nekem az össze tanárom animeellenes úgyhogy meg se próbálom xD

tegnap este rajzolok, nézegetem a ceruzámat...mi tűnik fel rajta? egyik made in austria másik made in germany harmadik meg made in france xD és ceruza....*piszkos fantáziája alkot* váá >< xD

Roro

2012. jan. 15. 14:06
 193/1205 anonim ***** válasza:

Szerintem ő nem nagyon tudja, hogy mi az az anime, szóval nyugodt szívvel mutattam meg neki. Annyit fűztem hozzá, hogy egy történelemparódia. Azt mondta, hogy nagyon aranyos és jól megalkották a sztereotípiák alapján az országokat. :D Még azon gondolkoztam, hogy a föcitanáromnak is megmutatom, de nem tudom, hogy meg merjem-e. xD Így is olyan viharvertek szerencsétlen mangák, akiket én tettem hetaliássá, azoknak szinte mindig én adtak kölcsön. xDD

Nekem is van made in austriás ceruzám~ Valahol, valamelyik tolltartóm mélyén. xDD

Susie

2012. jan. 15. 15:03
 194/1205 anonim ***** válasza:

nekem meg a fiókom mélyén volt az a ceruza xD

én nekem az összes tanárom razjfilm, tv és net ellenes úgyhogy én osztársaim között játszom el a hittérítőt xD nekem most egyik kötet sincs meeg T.T múltkor tesióra van behozzuk a gimnasztikai labdát. tanár mondja hogy csináljunk 2 csapatot. a játék az olyan volt hogy nekifutott egy gyerek a labdának és a többiek utána és az a csapat nyert akinek sikerült bevinni a labdát a kapuba. na végignéztük a fiúk hogy játszottak én meg mondom barátnőmnek: szerinted Amerika mit szólna ahhoz ha azt mondanánk neki hogy magyarosítottuk a rögbit? xD válasz: nem tom de ha ezt látná akkor röhögésen lelné a halálát xD ezen szakadtunk egy kört xD nektek volt Hetaliás bakitok suliban? (pölö kicsúszott xy tantárgynál egyik szereplő nevexD)

Roro

2012. jan. 15. 15:21
 195/1205 anonim ***** válasza:

Nekem még nem volt ilyen, csak végigvigyorogtam, amikor a lengyel-litván unióról feleltem törin; a többiek már hozzászoktak a hülyeségeimhez, meg hogy folyton vigyorgok töriórán. Föcin Norvégia helyett Nort írok, időnként felfirkálok egy egy országnevet szívecskében a táblára... A barátnőim megértik, ketten közülük Németországot szeretik nagyon. :P (Egyikük azt hiszem, olvassa is ezt a témát, csak nem ír be ide. xDD) Múltkor láttam egy csajt a suliban, akinek angliás kitűzője volt. Róla tudom, hogy ismeri a Hetaliát, de csak egyszer beszéltünk. xD

Susie

2012. jan. 15. 15:53
 196/1205 anonim ***** válasza:

Susie: én is állandóan vigyorgok törin xD én a füzetembe firkálgatok xD én a vaktérképekbe irogatom bele a neveket (pölö Anglia beszívecskézve xD) vagy még mikor anno a honfoglalásról tanultam xD elképzeltem ahogy Hungary-chan Árpád oldalán léptet a lovával....és még hozzá sokmindent amitől majdnem mindig röhögőgörcsöt kapok töriórán xD

amúgy ti tudjátok utánozni valamelyik szereplő hangját? én Chibitalyét meg Veneziano "Doitsu!!" visítását nagyon tudom utánozni xD

Roro

2012. jan. 15. 16:12
 197/1205 anonim ***** válasza:

Most hogy így belegondolok... Eszembe jutott, hogy a törivázlatomba rajzoltam egy Ivant és odaírtam mellé, hogy "und Ivan wurde Großmacht", mert éppen arról tanultunk, hogy szabadultak meg a tatár uralomtól... Meg amikor oda volt írva a vázlatba, hogy a svédek is betörtek hozzájuk, a "Schweden" felirat alá odaírtam szívecskében, hogy Sverige. xDD (Németül tanulom a törit, mielőtt kérdeznéd, hogy minek írkálok ide németül, megszokás xD)

Hangutánzás? Hmm... Ha olyanom van, akkor elvisítom magam, hogy "Deutschland, Deutschland, rette mich!" (Németország, Németország, ments meg!), de rendesen nem tudok hangokat utánozni.

Susie

2012. jan. 15. 16:21
 198/1205 anonim ***** válasza:

nem baj legalább hamarabb megtanulok németül xD *kicseszett lusta tanulni a nyelvet* én még esetleg franciául tanulnék meg xD de japánul is tanulok meg románul is xD az orosz meg néha-néha bejön xD én sokszor elvisítom magam xD csak japánul ^^ én meg néha japánul beírkálok valamit de az nagyon ritkán fordul elő xD

Roro

2012. jan. 15. 16:31
 199/1205 anonim ***** válasza:

Én már nem vagyok gimnazista, hisz 10 éve érettségiztem le. Még a gimis éveim előtt a Dragonball meg a Sailor Moon volt népszerű akkoriban. Emlékszem, amikor a Dragonballt betiltották, az iskola padjára egy felháborodott tanuló meg is írta a véleményét, sőt többen is hozzáírtak.

De az biztos, hogy ti nagyon jól szórakoztok a Hetalián föci és töri órákon! xD

inkredible

2012. jan. 15. 17:31
 200/1205 anonim ***** válasza:

inkredible: nekem még a tesi meg magyarórákon is bejön a Hetalia xD meg a drámaórákon xD ó az angol színház milyen jó is volt xD (elképzeltem Arthurt ahogy ejátsza Júliát xD Alfred meg Rómeót x""D)

Roro

2012. jan. 15. 18:13
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!