Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Axis Powers Hetalia? :D

Axis Powers Hetalia? :D

Figyelt kérdés
Hogyan találtál rá,ki a kedvenced,miért szereted,mi a véleményed Hungary-chanról,érdekességek a sorozattal kapcsolatban...Beszéljük ki az egészet:D
2010. márc. 24. 14:51
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/1205 anonim ***** válasza:

Igen.:) Pár napja töltöttem le az extzra episódokat. hat van, három az axis powershez, három a world serieshez..)

inkredible: töltsd le felirat nélkül, és a feliratokat is, myka is lefordÍtotta, meg asszem van más is. adjak linket?

2012. jan. 21. 18:00
 232/1205 anonim ***** válasza:

mindegy, linkelem a feliratokat: axis powers: [link]

axis powers special: [link]

world series: [link]

w.s. specials: [link]

a videókat asszem torrentként is le lehet tölteni, de részenként is leszedhető. xD (csak százhat)

2012. jan. 21. 18:03
 233/1205 anonim ***** válasza:

jujj a cicás rész *-* egyik kedvenc Chibitalia részem :3 juj a world seriesben a United States of Hetalia 2. ott mikor megláttam Kínát azthittem meghalok orrvérzésben xD de az amikor az elején mondta a "United States of Hetalia 2" ott a "Twooooo"-nál megszakadtam a röhögéstől xD melyik specialban van HongKong?? azt már elfelejtettem xD

Roro

2012. jan. 21. 18:09
 234/1205 anonim ***** válasza:

Jas, nagyon szépen köszönöm a linkeket, majd le fogom tölteni azokat :D

inkredible

2012. jan. 22. 12:33
 235/1205 anonim ***** válasza:

szívesen.:D

Hon Kong? Öhm, három, asszem.:)

de mik voltak azok, amiket csinált, és kitakarták? Az egyik a hello Kitty, azt láttam, de a többi?

2012. jan. 22. 12:47
 236/1205 anonim ***** válasza:

az egyik az a Bomberman volt ha jól emlékszem a zoldről meg foggalmam nincs. de legalább tudom melyikben van a sunyi kínai xD (egyik kedvencem az ázsiaiak közül xD)

Roro

2012. jan. 22. 14:46
 237/1205 anonim ***** válasza:

:D Hehh.:) Bombermanról amúgy még nem hallottam, de utánanézek.:)*utánanézett*

Jó ronda... És fura. És izé... Nos, az Ázsiaiak közül nekem Orosazország a kedvencem, de persze Japánt is szeretem, na meg Kínát is.:) Bár Japán kicsit fura. Amúgy emlékeztek, amikor Kína kapta a hello kittyt? és szájat rajzolt neki?

2012. jan. 23. 06:10
 238/1205 anonim ***** válasza:

téll hamár itt írjuk az ilyesmit a kedvencekről akkor európaiak és az ázsiaiak közül kik a kedvenceitek? (Amerika az meg már külön kategória xD) nekem így nézne ki:

Európaiak: Nordic5 , Anglia , Francica, Gilbert, Österreich (Ausztria, csak őt szeretem németül leírni xD), Magyarország , Olaszország (észak dél mindkettő :D) ééééés Németország.

Ázsiaiak: Oroszország (igaz ő csak földrajzilag Ázsia, amúgy meg Európa xD), Kína, Japán, HongKong, Korea. Tajvan az annyira nem szimpi de azért eltűröm xD én emlékszem mikor kapta a Hello Kittyt :D és nem ő rajzolta rá a szájat hanem a főnöke xD mikor Kína elkezdte verni szerencsétlen plüssel a főnökét én azon szakadtam xD

Roro

2012. jan. 23. 17:32
 239/1205 anonim ***** válasza:

Roro, ahogy látom, neked elég sok kedvenced van xD

Ha már itt tartunk, légy szíves írjátok le, hogyan jellemeznétek a skandinávokat? Csak azért vagyok erre kíváncsi, mert egy könyvesbolt weboldalán azt olvastam, hogy a skandináv brigád sok rajongót szerzett a kevés szerepük ellenére. Szal, ezt érdekesnek találtam.

Finnország: Bőbeszédű, rendes srác, aki igyekszik fenntartani a békét a "testvérei" között, mivel Norvégia és Dánia folyton piszkálják egymást, de főleg Norvégia. A Hetastreeem karácsonyi sztoriban pl. azt mondta Norvégia a kamerának (Dániának), hogy megette az ő tortáját, Finno. meg rászólt, hogy ezt hagyja abba.

Svédország: Eléggé szűkszavú, komoly figura, de ő is tele van szeretettel. Szereti a gyerekeket, máskülönben miért fogadta volna örökbe Sealandet?

Dánia: Nagy a szája, hiperaktív, parancsolgatós és imád piszkálni mindenkit.

Norvégia: Elég rideg természetű, imádja Dániát piszkálni. A legérdekesebb, hogy csak ő látja a különös lényeket, mint pl. a trollokat. De úgy tudom, szereti a nyuszikat is (vagy ez csak az alkotó miatt van, aki szintén nyuszibarát)

Izland: ő azt hiszi, hogy attól lesz felnőtt, ha komolyan viselkedik, pedig nem így van. Gyerekesnek tartja a többieket a viselkedésük miatt.

Ennyit tudtam írni xD

inkredible

2012. jan. 23. 18:17
 240/1205 anonim ***** válasza:

én nem csodálom hogy sok rajongójuk van :D huh jellemezni őket? az nehéz lesz xD dé ném ádom fél xD (szeretek parasztosan beszélni xD)

Finnie: bőbeszédű, aranyos és igazán illedelmes :). Békeszerető típus, ezért próbál békét tartani "testvérei" között (ld.: Dánia és Norvégia úgymond "veszekedései").

Svédország: nem túl beszédes, komoly figura, de nagyon lehet szeretni.

Dánia: hiperaktív, nagyszájú, egy cseppet (nagyon) idióta, szeret parancsolgatni és piszkálódni.

Norvégia: rideg természetű, és szereti piszkálni Dániát. szerintem Angliával jó barátok lehetnek, mivel mindketten látják a mágikus lényeket (csakhogy szakszóval éljek xD). Én is úgy, hogy szereti a nyuszikat (én is szeretem őket xD).

Izland: gyerek, de máris úgy viselkedik, mint egy felnőtt. nagyon szereti a lundáját.

én ennyit tudok több hirtelen nem jut eszembe xD és igen sok kedvencem van xD

Roro

2012. jan. 23. 19:10
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!