Axis Powers Hetalia? :D
nem csak pihent agyú xD agyamra ment a túl sok baromság tegnap este xD
Roro
jah és ezt hívják Star Wars bónusznak xD csak ez álá Hetália xD
Roro
Szerintem nem ismerem.
Ha maga Finnország adná nekem, akkor megenném biztos (legfeljebb némán szenvednék)...
Susie
akkor talán én is.....de nem amint nem figyel rákaparom egy szobanövényre vagy megetetem Hanatamagoval xD
Roro
Szegény Hanatamago... Béke poraira.
Susie
és most egy másodperces néma csönd és megvárjuk míg feltámad Hanatamago.....aztán meg Finniet megtanítjuk főzni. Ámen!
Roro
Szerintem elég, ha nem engedjük be Tinót a konyhába. xDD
Susie
akkor már tiltsuk is el a konyhától Finniet xD
Roro
Susie: kérdezted, hogy melyik részekben figyelhetők meg a kajaképek a falon.
Axis Powers 37.
-Amikor Olaszo. kétségbeesetten rohan Németo.-hoz a rémálma miatt, akkor megfigyelheted a német sörös képet, de a másikon a szalámis pizzát is megláthatod.
-Olaszo. telefonál Franciao.-nak, ott látsz valami virslis képet
-Olaszo. átolvassa a Németo.-nak szánt levelet: ott nagyon alaposan nézd meg a képeket és röhögj egy jóóót!!! xD xD xD
Ja, és előbb tanuld meg kívülről a feliratokat! xD
Oroszország házában csak festményeket láttam (APH 29.)
World Series 29.
-Ausztria leejti a bögréjét, ott jól figyeld meg a feje mellett levő tortás képre (NEM Sacher-torta az!)
World Series 19.
Ausztria a folyosón sétál: ott van a Sacher-tortás kép, de van zongorás meg kottás is!! xD xD xD
inkredible
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!