Axis Powers Hetalia? :D
Én eddig nem az ideire írtam, hanem a 2010-esre, de az csak egy egyperces :D
Amúgy én már nézelődtem a svéd Melodenfestival (az Eurovízió nemzeti svéd elődöntője) dalai között, és ilyenek is vannak, hogy "bocsáss meg", "csókolj meg", meg a "az összetört álmok országa", képzelheted, hogy mikre asszociáltam... xDD
Susie
Jézusom, őrültek vagytok! :D Én nem fogom követni... A tavalyi dalok annyira nem tetszettek, csak a nyertes Azerbajdzsáni vagy mi, az szép volt. :D
Na, én csak örülök a ficeknek, minnyá(holnap) olvasom is a kövi fejezetet az Északiakban, hajj, lehet, hogy még ma.:D
Susie: én erre nem mondok semmit xD
Jas: nem is xD én a tavalyit nem néztem valahogy Wolf Kati nevénél elidegenedtem tőle (ki nem állhatom azt a nőt).
Roro
Jas: nekem csak régen tetszett Wolf Kati. amint fellépett az Eurovízión azzal a dallal megutáltam.
Susie: nah igen a stúdiófelvételek annyi mixelésen mennek át hogy az félelmetes. jah és egy tanács hogy ne hagyd le a neved: mindig olvasd át amit írsz és a végére ne felejtsd odabiggyeszteni a neved xD
Roro
Szerintetek Ukrajna mellei a Csernobil miatt nőttek nagyra? xD
Na jó, azért ez kicsit morbid volt részemről...
inkredible
áh nem amiatt...már előtte is akkorák voltak xD én tegnap ezzel a kijelentésemmel röhögtettem meg haveromat (előzmény kép: [link] ez így nemjó....Ukrajnának boingboingolós csöcsei vannak én meg határozottam lapos vagyok xD (az egész úgy van hogy mi egyenként lefoglaltunk egy-egy Vocaloid karaktert én meg egy fanmade lettem(Ld.: Kaiko Shion)
Roro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!