Axis Powers Hetalia? :D
Figyelt kérdés
Hogyan találtál rá,ki a kedvenced,miért szereted,mi a véleményed Hungary-chanról,érdekességek a sorozattal kapcsolatban...Beszéljük ki az egészet:D2010. márc. 24. 14:51
341/1205 anonim válasza:
lehet, hogy akpok egy matrojskát.:D ennek örömére rajzolok egyet. milyet rajzoljak? lenin, gorbacsov vagy sima?
342/1205 anonim válasza:
matrjoskaaaaa!!! xD
Nekem van belőle! Egyik magyar, mert ezt gyerekkoromban kaptam a rendszerváltás idején. A másik orosz, mert egy rokonom kint járt Oroszországban. A családunkban mindenki szereti a matrjoskát, mert a gyerekkorunkra emlékeztet (mint a svédeknél a Dala-ló).
inkredible
343/1205 anonim válasza:
Jas, simát. :D
Nekem is van matjoskám. :D Valahonnan pár éve előkerült, kicsit kopott, de itt van az asztalomon (szt hiszem, apa hozta Moszkvából).
Jaj, ez a kép, amit linkeltetek... xDD
Susie
345/1205 anonim válasza:
Jézuskám. - ennyit bírtam kinyögni két sikoly között amikor megtaláltam ezt a kérdést. :D HÁT VANNAK MAGYAROK IS!
*kis híján örömkönnyekben tör ki*
Most viszont... előbb nekiállok elolvasni az /összes/ kommentet. xD Júúj, alig várom~
346/1205 anonim válasza:
347/1205 anonim válasza:
Szia, kedves idegen. Ki az Isten vagy? :P Jas vagyok, szia. Oroszországot szereted?
348/1205 anonim válasza:
inkredible: nem, ez annyira nem is perverz. van ennél durvább is(hadd ne modjam...)!
350/1205 anonim válasza:
Szerintem Dániától kapta azt a csatot. :D
Susie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!