Axis Powers Hetalia? :D
én csak is kizárólag a japán szinkront tűröm el xD
am ti hogy vagytok a szerepjátékokkal? :D szerepeztek,nem szerepeztek? én szerepezek deee nagyon betegek vagyunk bnőmmel xD és gondolkozok azon is hogy asz-re is felregisztrálok és ott is osztom az észt xD
Roro
Én nem szoktam szerepjátékozni. Ahhoz már nagy vagyok :D
És bocs, ha témát váltok, csak kíváncsi lennék, hogy Ladónia miért utálja Sealendet? Azért, mert ő a bátyjának, Svédországnak az örökbefogadott fia?
inkredible
HetaOni??? Vélemény??????? KiSzeretii? Ismeritek hm?
Jja, én imádommmm! <3
én szeretem a HetaOnit de az hogy mindenki (vagycsakmajdnem) meghal az nekem sok. én Gakuen Hetalia fan vagyok xD (Prussia-kun egyenruhában nagyon sexy *w*)
Roro
én már láttam pár angol dubot, de szerintem az egész szar.:/ Utálom.
HetaOni? az meg mi?
legegyszerűbb ha gugliba vagy jútyúbra beírjátok. ott okosodik meg az ember xD
Roro
Én is szoktam szerepjátékozni, általában Finnország vagyok. :D (ki hitte volna. xD)
Szerintem azért utálja Sealandet, amit írtál, meg gondolom egy kicsit rivalizálnak (mindkettő kicsi és cuki xD).
Nekem a HetaOni egy kicsit sok(k) volt, csak belenéztem meg utána olvastam... Annyi elég is volt. xD Nem szeretem a horrorsztorikat. Szóval nem nagyon ismerem. A Gakuen Hetaliát viszont szeretem. :D Feltéve, ha országok maradnak, a Hetaliában nem annyira vagyok oda AUért.
Susie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!