Axis Powers Hetalia? :D
Zsuzsi: Ja, én is észrevettem.:D Nálunk mi is? Német-római császárság, ugye?
Nekem az fura amúgy, hogy németül Franciaország Frank birodalom. Nem bírom magam túltenni rajta.:D
És szurkolok.:D
Szoni: Köszi a linket.:)
Tényleg, nagyon hasznos volt.:O HRE... Szar lett volna, ha eltűnik.:( De mi van Italiával? Ő emlékszik rá elvileg,nem? Akkor? Vagy Ausztria? Magyarország? Franciaország? A többiek? Miért nem világosítják fel, hogy ő HRE. Vagy nem is gondoltak bele? De amúgy ha túlélte meg minden, hol volt odáig? Ki vigyázott rá?
Ez az állítás nem egészen pontos, mert a Frank Birodalom az Frankenreich (van benne egy plusz -en- szótag xD) *megszólalt a kéttannyelvűs benne*
Mondjuk a Német-Római Császárságot is láttam már németül Deutsch-Römisches Kaiserreichnak, de úgy eddig csak a törivázlatomban találkoztam vele... :') Szóval nem tom, ott miért van úgy emlegetve.
Senki sem tudja pontosan, hogy mi történt HRE-vel. Ők sem, egyszer csak eltűnt. Olaszországnak persze feltűnik asszem, hogy mennyire hasonlítanak...
Szerintem ugyanúgy feltámadt, ahogy Lengyelország és Poroszország is.
Susie
aha.
Oké, ott az az -en, de ha magyarra lefordítjuk, akkor Frank birodalom jön ki. De nem vitázok egy németessel.:D :P
Persze, hogy meg! Imádom az összeset^^
Szoni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!