Axis Powers Hetalia? :D
Amúgy pedig, válaszolva a kérdésedre, ühüm, csípem Oroszországot de alapból hardcore Porosz fan vagyok :'D
Szoni
Szoni: Te is hardcore Prussia fan vagy? oO vííííííí xD *örömében elkezd táncolni* nyehehe x3
Roro
ehh, a bad touch trió! XD
Vas megye? No, én is! :D 1 órára tőled.:D Vépen.
Porosz-fan. Na, mégegy! Ti jól kifogtok jönni, Roro, Szoni!
Terjesztem a Hetaliát, kölcsönadtam még egy vépinek, osztálytársam, nagyon imádja. majd ideküldöm.:D
Jaj, de jó, hogy újabb tagokkal bővült eme téma és, hogy fog szaporodni a szóáradat, akár a gomba spórái! xD
Poroszországot én is szeretem, főleg ahogy heccelik egymást a férfilelkű Magyarországgal! xD Az a rész, amikor Poroszo. el akarta látni Magyaro. sebeit és nőiességét meglátva nagyon zavarba jön, és Magyarország mondja: "Ezek ám a jó kis mellizmok, mi?"
Nagyon tetszett a szövege! xD
inkredible
Roro, tudom, hogy te is errefelé laksz, csak mostanában keverem, hogy ki szegedi és ki Szeged környéki... :') Szóval bocsi. :)
És a skandinávokkal hogy állsz, Szoni? :)
Jas, hajrá a terjesztéssel. :) (Lógsz még nekem egy kritikával. :D)
Az a jelenet tényleg nagyon nagy volt. :D
Meséltem már, hogy a német srác, aki a sulinkban van az egyetemi gyakorlata miatt, Finnország névrokona? xD *nem tudja, hogy itt már mesélte-e*
Susie
Szoni: Angliát csak úgy szólítom Angolkám. Francis másik kedvencem ^^ Bad Touch Trio bárhol, bármikor, bármilyen mennyiségben. Az ikrek meg imádottjaim.
Jas: az tuti hogy én meg Szoni jóban leszünk xD terjesszed én is terjesztem xD
inkredible: áh azt a részt mindig megnézem és mindig szakadok a röhögéstől xD
Susie: nincs baj :) nem itt még nem mesélted. de komoly-moi-moi? (Finnie visszhang xD)
Roro
Susie - *csak annyi, hogy* Dáániaaa~ :3
Roro - Fuck yeah. :'D Detto. Tuti.
Höö, amúgy emberek, tudna-é itt valaki ajánlani egy fasza kis SpUk doujinshit? :>
Szoni
Szoni: ha akarod majd megmutatom az OCm leírását x3
Ésetleg én bár ahhoz előkéne kutatni a jegyzetek közül.
Roro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!