Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Axis Powers Hetalia? :D

Axis Powers Hetalia? :D

Figyelt kérdés
Hogyan találtál rá,ki a kedvenced,miért szereted,mi a véleményed Hungary-chanról,érdekességek a sorozattal kapcsolatban...Beszéljük ki az egészet:D
2010. márc. 24. 14:51
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯
 391/1205 anonim ***** válasza:

Susie: a Sweet Punishmentet ismered? nekotica írta/írja. az Gakuen Hetalias fic (és yaoi is) és nagyon jó *w* én csak ajánlani tudom nekem nagyon tetszett (bár nem hiszem hogy neked a párosítás tetszene..nem tudom majd meglátod)

Roro

2012. márc. 10. 15:59
 392/1205 anonim ***** válasza:

Ismerem. :) Azért olvasom, mert jól van megírva, de amúgy a párost nem szeretem... Szerintem egyszer már kifejtettem itt is, meg neked is, hogy miért nem. :D

Susie

2012. márc. 10. 17:59
 393/1205 anonim ***** válasza:

Minap hallgattam meg újra K'naantól a 'Waving Flag-et' és azon gondolkoztam, miután vagy... 20 ország feldolgozta, hogy vajon mi lehet a szövegük? Annyira kíváncsi vagyok! :D

Szoni

2012. márc. 11. 13:12
 394/1205 anonim ***** válasza:

Egyszerű: beírod a Google-be, és az első találatok között ki fogja dobni a szöveget az adott nyelven, és általában van is hozzá angol fordítás. ;) Ha a még nevesincs eurovíziós dalokhoz adnak, akkor azokhoz is. :D

(Ha nincs akkor bedobod a fordítóprogramba, mondjuk az meg tök hülye... xDD)

Susie

2012. márc. 12. 20:33
 395/1205 anonim ***** válasza:
Hre és Ludwig egy és ugyanaz? Vagy nem? Mivel még nem esett le.:/ mellesleg találtam egy hetalias írót: Corry. Merengőn fenn van.:D
2012. márc. 12. 22:13
 396/1205 anonim ***** válasza:
héá, elolvastam nekoticától a SP-t, és nagyon tetszett. Hűha, eléggé durva volt nekem, nagyon szépen ír.:D De mi van vele? Most írja, vagy mi?
2012. márc. 12. 22:15
 397/1205 anonim ***** válasza:

Bezony, HRE és Ludwig egy és ugyan az, mert a 'Holy Roman Empire (of the german nation)' magyarul 'Német-római Birodalom' :D Igen, elég kusza, de hát az elvileg úgy volt, hogy az anime szerint valahogy HRE túlélte a halált, de amnéziát kapott és aztán Németországként nőtt fel. =) Itt a link, többet is olvashatsz: [link]

Szoni

2012. márc. 13. 16:06
 398/1205 anonim ***** válasza:

Nincs kimondva, hogy ők ugyanazok a személyek, de megvan rá az esély. 99% xD Szerintem ugyanazok - jellemre és kinézetre is stimmelnek és Németország nem emlékszik a múltjára.

Gondolom szünetet tart benne, mert láttam múltkor, hogy frissítette a blogját.

Csütörtökön indulok Németországba, szóval szurkoljatok, hogy az alatt a 10 nap alatt, míg odavagyok lássak valami Ludwighoz hasonló szerzetet. :D Vagy esetleg Roderichet. Írogassatok ide, hogy legyen mit visszaolvasnom. :D

Susie

2012. márc. 13. 16:27
 399/1205 anonim ***** válasza:

Amúgy belegondoltatok már, hogy milyen érdekes, hogy rajtunk kívül szinte minden más nyelven Szent Római Birodalom a neve? (németül Heiliges Römisches Reich, angolul meg Holy Roman Empire...)

Susie

2012. márc. 13. 16:31
 400/1205 anonim ***** válasza:

A magyarok mindig remekeltek az ilyesmiben. xD

Amúgy pedig sok sikert! :'D NAGYON szurkolok *honhonhon~*

2012. márc. 13. 17:11
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!