Axis Powers Hetalia? :D
Figyelt kérdés
Hogyan találtál rá,ki a kedvenced,miért szereted,mi a véleményed Hungary-chanról,érdekességek a sorozattal kapcsolatban...Beszéljük ki az egészet:D2010. márc. 24. 14:51
331/1205 anonim válasza:
neheem....az Belarus/Amerika lenne :D
Roro
332/1205 anonim válasza:
Svédországomnak köszönhetően az Észtország/Ukrajna mellett vagyok. :D
Susie
333/1205 anonim válasza:
Ok, váltsunk témát.
Szerintetek Ladónia csak azért tudja legyőzni Svédországot, mert olyan erős a hisztije? xD
inkredible
334/1205 anonim válasza:
Mert legyőzi? xDD
Amúgy gondolom azért. Egy hisztis gyereket nehezebb kezelni és gyorsabban kiakaszt. xDD
Susie
335/1205 anonim válasza:
Igen, Susie, legyőzi! xD
Az egyik mangában megemlítette Sealandnek, hogy képes legyőzni Svédországot. A karácsonyi sztoriban is kiütötte őt, amin Dánia tökre meglepődött! xD
inkredible
336/1205 anonim válasza:
Most olvasom, mégse lesz új évad: There is no new season of Hetalia scheduled. For the time being, the anime is complete. That is all the news I can give you right now.
337/1205 anonim válasza:
338/1205 anonim válasza:
komoly nem lesz új évad?! *fog egy szőke parókát meg egy táblát és France példájára elkezd sztrájkolni* de azok a pólók nagyon menők :D
Roro
339/1205 anonim válasza:
hát, ja, ezt olvastam.:S Kell nekem egy olyan póló.:D
340/1205 anonim válasza:
afranc...ez nem ér T.T jaa nekem is kell egy :D
Roro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!