Axis Powers Hetalia? :D
de az melyikben voooolt? o.O
legalább reklámok helyett mehetne ez T.T mint pölö a koreaiak? xD
nem sajnos...pedig jó lenne ha hamarosan kiadnák
jó akkor talán és is eltűrném deh sokszor borzalmasan válogatják össze xD
Roro
Roro: a manga első vagy második kötetében esett ki Oroszország szíve. De angolul is fönt van a Hetarchive-on
Susie: a manga 4-dik kötetét minálunk tavasszal jelenítik meg, csak az a legnagyobb baj, hogy mindig a képregényfesztiválokon... aztán később a könyvesboltok polcaira kerül. Ezt annyira utálom. Nem mintha türelmetlen lennék, csak nem értem, miért mindig akkora tervezik a képregények megjelenítését. A képregényfeszt. minden év tavaszán és őszén szokott lenni. Én már több, mint 2-3 éve nem járok képregényfesztekre. A legfőbb okai:
-alig, vagy nem árulnak retro képregényeket (pl. a Garfield '90-es évekbeli újságjai -én ezeket szeretem a legjobban a maiaknál)
-nem a Gödör klubban tartják már -és én ezt a helyet szeretem
Ja, ami a Hetalia TV-be leadását illeti: valóban a rövid időtartam miatt fölösleges lenne leadni. Akik sértőnek tartják, azok nyilván humortalan alakok vagy nagyon vallásosak.
Magyarországi DVD-kiadásnak is örülnék, csak ne olyan gagyi, összephotoshoppolt képű, ritkító színű borító legyen rajta, mint egyes rajzfilmes borítókon, mert azok szörnyen gyerekesek. Amikor legutóbb a Media Marktba mentem filmet venni magamnak, láttam, hogy sok rajzfilm / anime szörnyű borítót kapott, köztük a retro-animék is.
A feliratnak is jobban örülnék, mint minden magyar ember. Azt hallottam, hogy egyre többen kedvelik a feliratozott filmeket, mert jobban átjönnek a hangok. A régi időkben jobb szinkronszínészek voltak akkoriban, pl. a Nils Holgersson meg a Múmin hangjai nagyon jók voltak.
Tavalyelőtt a barátnőm azzal panaszkodott nekem, hogy a Múmin új szinkront és fordítást kapott (asszem a DunaTV-n). Szörnyű volt!!!
inkredible
Naaa, adjatok linket. Engem is érdekelne.:)
A reklámok helyett tényleg szuper lenne egy rész.:) Mondjuk délig leadnak egyet, meg mondjuk délután egyet, és kész.:D
Tavasszal már kapható? Szuper, már tudom, mit kérek a névnapomra.:D
Azért még vannak jó szinkronok. Például nagyon bírtam az Eperkében a szinkronokat(kistesóm Eperke-függő). Bár azon nagyon röhögtem, amikor egy kissé meleg hangú, kb. nyolc éves gyerek elkezdett reppelni, és akkor vmi tiszta mély hang jött ki a szájából, és úgy nyomta. XD Hú, basszus.
Mi a véleményetek az angol dubról?
nem szeretem az angol dubot :/ hetarchivon láttam asszem a 2. feji
Roro
azért mert nem tudják visszaadni az a hatást amit a japánnál megszoktam.
Roro
mármint miért esett ki a szíve?
ezt nézzétek: http://www.youtube.com/user/MasamiChiyoko#p/u/3/ISmiKFiiB1Q
Jas: hogyhogy miért esett ki Oroszo. szíve? Szokták is mondani, hogy "majd' kiugrott a szíve" pl. örömében. :D
inkredible
Na jó, de ez egy kicsit... sok(k). :D
Jujj, Zsuzsi, elolvastam az első fejezetet! És nagyon-nagyon lécci, küld eeeeel! Lécci. Lécci. Lécci. Tudni akarom, mi van utána! Naaaa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!